Poradíte sortiment do eshopu?

julinkaz
7. okt 2014

Ahojte, uz velmi dlho sa pohravam s myslienkou zalozit si eshop s oblecenim, detskym aj dospelackym. Chcela by som sa ale spytat, co podla vas chyba alebo sa predava za nehorazne ceny, aby som mala predstavu, po com by bol dopyt. Dakujem velmi pekne za pomoc 🙂

bonaqa2013
7. okt 2014

mne veľmi chýba akékoľvek oblečenie na slečnu vo veľkosti 140 a vyššie. V niektorých obchodoch s detským oblečení takéto čísla ani nemajú. max. do 134. A pre tie malinké detičky oblečenia a oblečenia. Ja nemožem zohnať sukne, trička, šaty.....

stefka33
8. okt 2014

Mám problém zohnať oblečenie pre syna v prijateľných cenách 158 a vyššie. Jedny obyč tepláky stoja aj 15 eur, pekná mikinka aj 25 eur. To je trošku moc pre puberťáka, ktorý máločo nosí dlhšie ako 3 mesiace keďže rastie.

mimla
8. okt 2014

Chýba mi cenovo prístupný sortiment oblečenia, ktorý by bol farebne rôznorodý, neboli by na ňom obrázky z rozprávok Autá, Spiderman, Lietadlá, a podobné. Pre dievča by som ocenila (opäť) cenovo prístupné oblečenie, ktoré nie je cyklámenové s veľkou hlavou Hello Kitty pomaly všade. Páčil sa mi dizajn Sunaru, ale chýba tam tá cenová prístupnosť. Nikde nevidím oblečenie pre chlapca, ktoré by nebolo modré, alebo nejakej hnusnej zelenej farby. Na svete je toľko krásnych farieb, ale niekedy mám pocit, že výrobcovia poznajú len dve - modrú a ružovú.

andaluzia
8. okt 2014

V obchodoch mi lezie na nervy, ze vsetky dievcenske veci su ruzove a chlapcenske modre. Teda skoro vsetky. A na vsetkych je presne to, co spisala mimla. Auto McQueen, Hello Kitty a spol. Cize chybaju farby a vzory takych tych peknych detskych veci, ake mam v pamati este z cias mojho detstva. A preferujem internetove obchody, kde sa da kupit co najroznejsi druh tovaru, aby som nemusela kupit nohavice z jednej stranky, tielko z druhej a pyzama z tretej. Potom to postovne riadne vysoko vylezie. Najradesj mam detske slovenske oblecenie ako B.A.M, Japitex, modelko, tatrasvit... A hlavne prakticky sortiment, co najviac z bavlny. A tiez som si vsimla nedostatok oblecenia pre vacsie deti, ako to bolo spomenute uz aj vyssie.

zuzka38
8. okt 2014

Teplaky teplaky tepkaky - nikdy ziadne poriadne nemaju a pri chalanoch ich treba na kvantaa...

andrejka1978
10. okt 2014

suhlasim,ze dnes je vsetko v tych gycovych americkych vzoroch ako macko pooh, mc queen, hello kitty a podobne. nic originalne a pekne. a to je vsade,ci uz oblecenie alebo pomocky do skoly. tiez stale zhanam teplaky alebo nohavice ale so sirokym patentom dolu. pre mensie deti je to fantasticke.lebo nemusim stale ohrnat aj ked je to o cislo vacsie.a tiez zhanam overaly na spanie pre deti ale take s otvorom na nohach. v nasej velkosti je vsetko len ako dupackove ukoncenie,co je pre dvojrocne dieta dost na nic.

veve2233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz