AAhojte kocky...mate niekto skusenosti s takouto pracov?? Ako sa pracuje...podla inzeratu ponukaju moderne pracovisko tak si to predstavujem ze klienti budu chodit za mnou...ak mate skusenost mozete mi napisat nieco blizsie? A ako prebieha pohovor? V utorok mam pohovor tak sa chcem pripravit...Dakujem
@zuzi0911
Pre tieto firmy "predavajuce" zdravie a krasu je vyhodne
ked sa im na inzeraty ozvu ludia so vzdelanim zdravotnickeho
zamerania,prip.kvalifikovane kozmeticky,kedze ich system
prace je zalozeny na troch sferach-vonkajsia vyziva,
vnutorna vyziva,a tusim nieco pre sportovcov a wellnes.
Takze,cim viac je clovek kvalifikovany tymto smerom,tym
je pre nich uzitocnejsi,a maju menej roboty so zaucanim.
Tieto firmy pracuju vsetky podobnym,ak nie rovnakym
systemom.
@camilapo ahoj...noooo nie je to dilerstvo...musela by som i som si zaplatit iba licenciu a skolenie ale nechala som to radsej tak...aj ked tvrdili ze mi nic kupovat nebudeme ale budeme sedet v kancli a za nami budu chodit klienti...predsa len fakt neviem co by som od toho mohla ocakavat mozno po zabehuti by som musele nakupovat a kebxy cem odist tak by mi dali este aj priestory zaplatit tak radsej nie...najdem si nieco ine...dakukjem za opytanie
@zuzi0911 no neviem ci je to to iste ale tu v trencine je ich cela sekta...tiez sa volaju poradcovia welness, su to vsetko panie okolo 40 - 50, poznat ich podla zvlastne bledej koze (asi z tej kozmetiky co predavaju) a pokial viem ich hlavna pracovna napln je zhananie novych obeti ( neustale si davaju inzeraty typu: Praca v kancelarii 800 eur mesacne! alebo Hladam manažerov do pracovneho timu a pod. ) cize funguju ako pyramida..kazda pani ma pod sebou niekolko dalsich pani a tie dalsie maju pod sebou dalsie.
Potom viem ze predavaju tu "revolucnu" kozmetiku z ktorej su blede ako smrt..no a nejaku zazracnu vodu, to najskor presvedcia obet ze si musi kupit na platky u nich pristroj za 1000 eur ktory obycajnu vodu nejako oziari a ta je potom zdrava no a tuto zdravu vodu predavaju pribuznym a kadekomu (samozrejme spolu s kozmetikou, volakymi vyzivovymi doplnkami a pracovnou prilezitostou)
Kamoska bola na jednom takom pohovore, totalny natlak vyvijali aby sa zaviazala na kupu pristroja a ze ako na tom zbohatne...
Ale niektore tie tety sa tym zivia dlho..cize ano zrejme aj tak sa da celkom dobre zivit a zarabat..len treba mat na to povahu