Ahojte baby, som pozvana na pohovor na poziciu Poradca pre externy obchod do Komunalnej poistovne, naplnou je
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Odborné poradenstvo a servis pre spolupracujúce maklérske spoločnosti
Usmerňovanie zmluvných partnerov v predaji poistenia v súlade s firemnou stratégiou, vrátane školení
Príprava ponúk poistenia pre zmluvných partnerov
Komunikácia a podpora predaja
Pravidelný reporting obchodných výsledkov.
Myslite si ze to bude ako obchodny poradca ze budem vyhladavaj klientov?
Dakujem
Ano klasicky poistovak ...
Nemyslím, ak dobre čítam, tak by si mala byť sprostredkovateľom medzi poisťovňou a maklérskymi spoločnosťami........nezdá sa mi to byť ako klasický človek, čo robí poistky bežným klientom........
@20nina14 bude zhanat ludi, ci uz sa bavime o beznych alebo nejake firmy a podobnych klientov...ved mas tam pod komunikacia a podpora predaja...ja som v komunalnej raz bola na pohovere na asistentku riaditela..praca sa rovnala tak 1 dnu v mesiaci v administrative, zvysok zhanat ludi, ponukat poistky...atd..najdlhsia hodina kecov v mojom zijete ako sa tu poziciu ten clovek snazil predat....
Ved cela ta napln prace je o tom ze bude zhanat a ponukat a pravidelne hlasit obchodne vysledky ....
robota o ničom...
Aj ja si myslím že budeš hľadať klientov
Hej bude to presne to, je to tam také zaobalené ale budeš vyvolávať ľuďom a snažiť sa ich nahovoriť na stretnutie a keď odmietnu tak aspoň cez telefón ich budeš presviedčať na poistenie. Je to klasika ale ak mám pravdu povedať, tí čo na to majú a "nájdu" sa v tom tak majú celkom slušné zárobky ale ja by som si na to tiež netrúfla.
@17alexis 🙂 majú to pestré, stále na cestách, v aute vybavujú, ale zasa sú s nami na nejakých oddychových akciách a teda za seba môžem povedať, že som rada, že takí ľudia v tých poisťovniach sú, ak treba niečo neštandardné, mám sa na koho obrátiť🙂 nie je to podla mňa jednoduchá robota, ale nie je jednotvárna
Súhlasím s aduskatt...
K zjednavaniu, ty budeš hlavne zjednávať dobre podmienky pre poisťovňu a reportovat výsledky ( aj keby si sa mala tváriť inak pred klientmi, to poznáme veľmi dobre z bánk) ... Inak v poisťovniach nie je až tak zle, treba sa opýtať a vyskúšať. Ľudia čo na to maju sú spokojní 🙂 a najlepšie informácie dostaneš priamo u nich, nachystajte si kopec otázok 🙂
Áno