Popri materskej práca na doma

25. jún 2022

Ahojte asi ako každá žena na MD mam dilemu ako si prívirobit a niečo nájsť pre seba ako na relax . Som vyučena šička ale to ma vôbec neláka. 🤔Ani katalógové predaje . Som teraz trochu "zúfalá s toho 😏máte nejaké tipy.

karolin99
25. jún 2022

Tiež by som rada vedela 🙂

autor
25. jún 2022

@karolin99 takto ti poviem na prvej materskej som tiež nič nevymyslela ,🙈a teraz no neviem

ivangeline
25. jún 2022

Krajcirske prace by boli zaujimave. 🙂

autor
25. jún 2022

@ivangeline boli lenze absolútne k tomu nemám chuť a ani už niesom zručná..ja viem všetko treba začať ale nie to nie

spadnutaslivka
25. jún 2022

možností je kvantum, ale treba napísať, čo vieš a aké máš časové možnosti. Doučovanie, upratovanie, stráženie detí, čašníčka na výpomoc,... Ale netušíme, kde bývaš, či ti má kto postrážiť deti, ...

spadnutaslivka
25. jún 2022

ale zase vidieť prácu na doma ako relax... to asi nebude práca, ale skôr koníčky...

martinkatinka
25. jún 2022

Ved rob, co ta bavi, ked to chces na relax.
Ked si chces privyrobit, pitom to sitie zase nie je az take zle, ale yo sa ti zas nechce 🤷

lasona
26. jún 2022

Ale s tým sitim by to nebolo zle. Môžeš to robiť doma, koľko ľudí teraz recykluje oblečenie, tam sa toto roztrhne, treba zašiť...ja napríklad využívam takéto služby. Ale keď ťa to nebaví...máš remeslo v rukách ..iné na doma neviem čo môžeš robiť..piecť koláče, domáci chlieb a ten predávať...alebo ostáva katalogovy predaj a také somariny...alebo ak vieš môžeš doucovat, niečo programovať, robiť návrhy ak to ovladas ..všetko záleží od tvojho vzdelania a čo vieš robiť a čo si ochotná naučiť sa

nafka0483
26. jún 2022

A co este vies robit? Alebo co ovladas? Nevieme ti poradit kym nevieme co by si vlastne vedela robit.

V pripade ze nic, tak taka praca nie je - ze nic netreba vediet, v nicom nebyt zrucny.
Mozno tak roznasat letaky ale to nie je uplne na doma.

janickacrazy
26. jún 2022

ked si vyučená šička, tak stačí, ked budeš zašívať, prešívať, našívať záplaty a podobné jednoduché veci, kopa žien nemá nato čas, tak by to určite ocenili a trochu si zarobíš

dory11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kalamityjane
Odpoveď bola odstránená
Zobraz