Ahojte potrebujem vás názor. Poslali mi ponuku práce ide zevraj o pozeranie videi ale potrebujú občiansky a preukaz poistenca. Poslali by ste mailom doklady?
@sissy27 potrebujú na overenie. A 10 € ta jedno video
@veronika19895 a ty naozaj veríš, že ti niekto pošle 10€ len za to, že sa pozrieš na nejaké video? Nič iné, len si ho máš pozrieť? Naozaj to ide s ľudstvom dolu vodou, ak na toto skočia...
Najľahší spôsob ako dať podvodníkom údaje a už len čakať, kedy príde prvý list od exekútora a nebankovky. 🤦♀️
@veronika19895 občiansky preukaz a preukaz poistenca 😂😂 doklady dostačujúce k založeniu stávkovej kancelárie a mnoho horšieho. Určite vhodné posielať fotky mailom neoverenej osobe. 🤦♀️ Mne príde stupídne už len to, že niekto tento krok zváži. 😀
@sissy27 tento biznis so sledovaním videí je funkčný a reálny ale za jedno video dostaneš tak 1-3 centy a nie 10€ 😂 Dnes už sa zdravý úsudok nenosí.
@cocolino234 áno, v tejto variante to poznám 😀 ale povedzme si úprimne, ak by existoval job, kde mi za zhliadnutie dajme tomu 30min videa zaplatí niekto 10€, tak asi v prvom rade tento kšeft dohodím všetkým svojim kamoškám a známym a ich príbuzným, a ešte budú vďační 😀
prisahám, že všetky prírodné katastrofy a pandémie a neviem čo všetko si ľudstvo doslova zaslúži, lebo planéta potrebuje tých, ktorí sú schopní napredovať a nie toto...
@veronika19895 asi potrebujes velmi peniaze a toto znelo ako nebesky choral. Ale akurat by si si takou naivitou urobila este vacsiu financnu stratu.
Taketo “ponuky” hod do jedneho vreca s americkymi vojakmi, ktori chcu len zaplatit poplatky v banke a slubuju za to podiel z milionov, ci s vyhrazkami, ze maju tvoje nahe fotky a zverejnia ich, ak im nedas aspon desattisic eur v bitcoinoch a vsetko to rovno vzdy zmaz.
Su to len bludy, ako osklbat druhych, nic viac.
A svoje doklady nikdy nikomu nefot.
Ani zamestnavatelovi nie. Zo zakona ich uz nepotrebuje a ani nesmie skladovat ich kopie. Stacia mu zakladne udaje na prihlasenie do prac pomeru a tie mu aj vypises. Nemusi mat na to celu kopiu OP, aj s datumom a miestom vydania, kodmi a tvojou fotkou.
@veronika19895 pred nedávnom tu bola diskusia od slečny, ktorá už svoje doklady poslala a zrazu "zamestnávateľ" nekomunikuje a slečna panikári, čo sa môže teraz stať.
Pracovná zmluva a ani pracovná dohoda sa nikdy neuzatvaraju po telefóne a ani emailom.
A never tomu, že nieto ti dá za pozretie videá 10 eur, čo je viac ako dvojnások hodinovej mzdy mnohých Slovákov.
Ak potrebuješ peniaze tak sa zamestaj v nejakom supermarkete alebo rýchlom občerstvení, ale nezačínajú si s takýmito "prácami" kde ta oberú aj o tie peniaze čo ešte máš.
autorka najlepší sposob,ako splácat splátky za tovar vybratý v roznich obchodoch,kde predávaju na splátky. A neboj,že ich budu desiatky a tvoj dlh bude v desiatkach tisíc € si možeš byt istá.
:D:D:D že pozeranie videii za peniaze ::D:D:D:D
Jedina institucia, kde si robili fotokopiu OP, bola banka. Vsade staci OP k nahliadnutiu. Karticku poistenca som okrem lekarne a zdravot.zariadenia neukazovala nikde a uz duplom ju nikto nepotreboval v kopii. Takze nie, neposlala by som im fotokopie.
@veronika19895 naozaj si myslíš, že ti niekto bude platiť za pozeranie videí?? A koľko ti preboha za to sľúbili?
Nie, neposlala by som mailom doklady, prečo by som to robila?