Ponuka práce v zahraničí a dve malé deti

emma84
18. aug 2016

Ahojte,
Mam dilemu ohladom ponuky prace v zahranici - jedna sa o Rumunsko a atrakrivnu pracu. Problem mam vsak s tym ze k tejto krajine mam skor negativny postoj, odhliadnuc od recovej bariery a ineho...
Dalsia vec je ze sme rodina s dvoma detmi do 5 rokov. Manzel by vycestoval hned no ja mam obavy hlavne kvoli detom ...

Poradte co by ste spravili vy

tyelde
18. aug 2016

deti sa veľmi rýchlo naučia aj jazyk aj prispôsobia, ja by som v tom problém nevidela, pokiaľ je toto jediná zábrana 😉

mima4
18. aug 2016

@emma84
dajte si na papier fakty:
ake moznosti mate tu?
aky mas ty job a tvoj manzel?

ozaj, a z coho vyplyva tvoj negativny postoj z tej krajiny?

stardust
18. aug 2016

Ty by si radsej do Schweizu, ze? Tak posli chlapa sameho a ty zostan tam, kde chces.

dominika6
18. aug 2016

@emma84 ak vám to stojí za tie ťažké prachy čo tam zarobíte,tak chodte....možno máš predsudky,lebo je to chudobná krajina a skôr ľudia odtiaľ chodia k nám ako opačne..čo sa týka detí,pokiaľ ti nejdú do školy,je jedno kde budete,všade sa prispôsobia

jahodka11
18. aug 2016

Ja by som to skúsila, vratit sa mozete kedykolvek...deti su malicke, tie budu stastne tam, kde budes ty s MM 😉

gir
18. aug 2016

Neboj sa, hlavne rob všetko preto aby ste ako rodina zostali spolu. Nemusíte tam zostať naveky, deti aj ty sa naučíte jazyk a bude to pre vás skúsenosť. Nikdy nevieš kedy to budeš môcť v budúcnosti využiť. Veľa šťastia ...

momoqui
18. aug 2016

Aj nas to asi caka...ber to ako zmenu k lepsiemu a ak to tak nebude vratite sa naspat 🙂 urcite muza neposielaj sameho bud chodte vsetci alebo nikto 🙂