Pomoc s prípravou - učiteľka ŠKD

fanfi
28. nov 2021

Ja by som potrebovala prípravy do ŠKD študujem popri zamestnaní mam 3deti svoje dosť mam veľa so školy, som v MS asistentkou kde si ma chce nadriadena nechať ako učiteľku mam toho vyše hlavy,, nemám si koho tieto prípravy zohnať potrebovala by som 2 na rozvíjanie matematických predstav, 2x metodika telesnej výchovy, 2x z tvorivej dramaticky, 2x výtvarnú, a 1plan činnosti krúžku (plán na jednotlivé mesiace škol. roka september - jún,, ak by bol niekto ochotný mi s týmto pomôcť budem veľmi rada pre môj nedostatok času mi to pomôže. Ďakujem krásne co i len za jedinú pomoc v tomto. Fany

papena
28. nov 2021

Vaša požiadavka ma nesmierne rozhodila. Ja si to vaše budúce učenie v MŠ viem predstaviť. Nechápete hĺbku a dôležitosť tejto práce. Každá príprava, ktorú si počas štúdia vytvoríte vás vzdeláva a pripravuje na prácu učiteľky. Viete, ako učiteľka 1-4 som raz mala vychovávatelku v ŠKD, ktorá nevedela deťom opraviť i-y v domácej úlohe. Ale! Ako bývalá kozmetička mala krásne urobené nechty. Už vychovávatelku nerobí, nezvládla tú prácu. Takže si pekne sadnite a zodpovedne píšte, potom budete skvelá pani učiteľka. 😊 Pozdravujem, nechcela som uraziť.

jakubrianka
28. nov 2021

@papena ty kokšo toto fakt napísala? Akože nemám čas, dajte mi to??? Och! Človek študuje roky, investuje peniaze, čas, energiu, založenie rodiny všetko a tu niekto s pozdravom fany ďakujem :D. No dúfam, že sa tu nájde taká sprostá čo jej to dá na podnose. Sorry autorka, dorazila ma drzosť.

konikkon
29. nov 2021

@fanfi zabudla si napísať, akú finančnú odmenu ponúkaš. Ak dobre zaplatíš, určite sa nájde niekto, kto ochotne pomôže.

kindervajicko
29. nov 2021

@fanfi Som v nemom úžase, že človek s takouto gramatikou sa reálne môže stať vychovávateľkou.

fanfi
autor
29. nov 2021

@jakubrianka v nadpise je pomoc nežiadam ich dostať hotové pod nos! Inokedy čítajte s porozumením! Myslela som fórum je o pomoci ako vidím iste ženy nemajú čo napraví len osocovat, urážať... ďakujem za váš skvelý komentár nesmierne si vážim a prajem vám pekný deň a v setko dobre v živote.

jakubrianka
29. nov 2021

@fanfi pomoc hej? Potrebujem toto, tamto... veď snáď keď pracuješ s deťmi a študuješ daný odbor externe, tak sa to snáď nalepilo už niečo na teba a si schopná si to pripraviť sama, ak nie prepáč ale takej nesamostatnej učiteľke by som dieťa nechcela dávať. A nie nepríde mi yo fér, že iné odkladali rodinu aby doštudovali a tu aha dajte mi...je iné keby už máš školu za sebou a chceš si vym3niť skúsenosti. Inak pani riaditeľka nemá dosť vyštidovaných na trhu keď tam chce teba, či zase len tlačenka a schopné, šikovné sedia doma?

fanfi
autor
29. nov 2021

@jakubrianka ja tu nikoho neurážam ďakujem za váš charakter! k tomu ma vôbec nepoznáte! V nadpise píšem pomoc! Nie ze mi to mate dat pod nos! Myslela som ze stránka je o pomoci porozumeniach ale zmýlila som sa! Je to tu o urazani, osočovanie na prvom mieste! Prajem. Vám v živote veľa dobrého aby ste ho mala dostatok na to aby ste ho mohla rozdávať, tu som XY mamičkám. Pomohla a nežiadala som od nich nič. Mam ti priateľky vďaka účte a seba porozumení. Iste mamičky asi nemajú čo robiť a tak radi robia s komára somara. Pekný deň

jakubrianka
29. nov 2021

@fanfi to nie je Z komára somár, ale smutná slovenská realita. Žiaľ.