Ahojte je tu niekto, kto spravuje stránku na facebooku ako firmu? A ešte to dobre ovláda? Potrebovala by som pomôcť. Šéf ma poveril aby som vytvorila stránku našej firmy. Urobila som. Len myslím že spravujem ju v totálne základnej forme. A nemám problém sa rôzne vychytávky doučiť, len neviem kde a na koho sa obrátiť. Potrebujem o tom vedieť čo najviac. Ďakujem
vytvorila si stranku ako? mala si sablonu? fakt je toho straaasne vela na nete co by ti pomohlo, ale asi nevies kde začat 🙂 aj tu je skupina https://www.modrykonik.sk/group/8478/detail/ sice asi nie uplne na toto, ale pomozu...
ja by som si porovnala stranky s obdobnym zameranim, nasla vychytavky ktore by sa mi pacili a s tym by som zacala.. rozdel ju do logickych celkov a hned ti to pojde lahsie
@krystofkal a dalo by sa s tou kámoškou Tvojou skontaktovať? Tiež by som to chcela dať na dobrú úroveň.
@stastnablcha Ani neviem. Povedala som neteri, že chcem popri mojom FB stránku ako firma. Že nebude vidieť mňa ale firmu a ja z môjho FB stránku spravujem ako ADMI. Len čo ma štve a neviem ako to mám urobiť, ak chcem niekoho pozvať na stránku tak dám na stránke firmy pozvať priateľov a odošlem im pozvánku. ALE sranda je v tom že pozvánka im nepríde od firmy bez spojenia na moju súkromnú FB stránku ale práve naopak Moja súkromna stránka pozýva na firmu na FB. To by som napríklad chcela zmeniť. Viem že sa to dá ale som z toho jeleň
@akzuzs kamarátka si tak robila stránku na fb na svoju kaviareň. Bola v tomto úplny laik a nakoniec sa jej podarilo dostať stránku na fajn úroveň, že to už nejako vyzerá 🙂 a vraj jej k tomu postačilo googliť a našla všetko čo potrebovala 🙂