Pomoc ohľadom podnikania

emqfashion
20. máj 2023

Ahojte, davnejsie sa mi na Instagrame ukazalo podnikanie s nazvom ONA alebo teda naplnenyzivot, mate s tym nejaku skusenost? Rada by som sla do niecoho noveho ale celkom mi to nahana strach, tak sa chcem najprv opytat Vas, ci o tom neviete nieco viac.

majka4223
20. máj 2023

@emqfashion skús sbagency.sk ..myslím že aj poradia a odporučia kde konzultovať pod. Plán atď

lindous
20. máj 2023

No ja mám veľmi zmiešasné pocity z každého super motivačného podnikateľa/influencera, ktorý zdieľa svoj luxusný život a skvelú prácu, bez toho aby na rovinu povedal o čo ide a zháňa si tím na sociálnych sieťach - takto seriózne ponuky práce nevyzerajú... 😅 ale niekomu asi môže MLM vyhovovať...

mikadooo
20. máj 2023

@emqfashion súhlas s @lindous. Ak ide o mlm tak sú to také sladké rečičky na začiatku aké je všetko úžasné a v konečnom dôsledku len prídeš o prachy a nervy. Ak teda nie si tá správna povaha (vyhodia ma dverami, prídem oknom).

emqfashion
autor
21. máj 2023

@lindous mozem sa spytat, co je to MLM? Nikde som o tom este nepocula 🙈

lindous
21. máj 2023

Multi-level marketing, pogoogli nájdeš toho určite dosť 🙂 možno si aj zachytila firmy ako LR, Farmasi,... táto konkrétna kočka je z doTERRA čo som pozerala