Policajné psychotesty

martin_2002
29. máj 2023

Dobrý deň, pred týždňom som bol na policajných psychotestoch, chcel som robiť policajta ale nedal som psychotesty, prišli mi extrémne náročné, na pamäť, na matematické príklady na pamäť čísel, celkovo to bolo pre mňa extrémne ťažké ale vždy som chcel byť policajt /vojak
Myslíte si, že má zmysel skúsiť vojaka?
Že možno tie vojenské by som dal? Alebo mi ešte psychologička povedala, že u zvjs sú o dosť ľahšie, tak neviem... Má niekto skúsenosti?

aniss257
29. máj 2023

@martin_2002 ahoj, ak ti môžem poradiť najdi si niejakeho psychológa, ktorý s tebou precvici podobny štýl testov ...dosť to pomôže.

adaam
29. máj 2023

@martin_2002
ja som bola aj na vojenských, tie sa mi zdali o dosť ťažšie. ale bolo to pred pár rokmi. možno ich už zjednodušili.

oli18
30. máj 2023

@aniss257 Ty vieš, čo mu radíš? To takých policajtov nám treba? 🙉 Asi nevieš, že sú stovky psychologických testov. Za 10 rokov si ich určite natrénuje. Len neviem, kde medzitým zarobí, aby zaplatil toho psychológa. Ak vôbec nejakému stavovská česť dovolí sa nim zaoberať 🙈

martin_2002
autor
30. máj 2023

@oli18 asi najviac zakomplexovaný človek akého som mal možnosť "spoznať" našťastie s uvodzovkami.

oli18
31. máj 2023

@martin_2002 zakomplexovany si ty, ak nevies vyhodnotit svoju situaciu. Mam psychologa v rodine, viem, o com pisem. Podakuj sa mi za ozrejmenie situacie a vyber si ine povolanie. Najlepsie, kde netreba robit psychotesty.

66simonka66
31. máj 2023

Mám známeho, ktorý neurobil psychotesty na prvýkrát, na druhýkrát ich urobil, skús znova. Neviem ako to funguje, či znova dával celú prihlášku alebo čo, ale tiež chcel ísť ku polícii, nakoniec sa tam dostal.

aniss257
7. jún 2023

nahodou, vie to urobiť dosť vela ak uvidi podobne testy vie aspoň co ma od toho očakávať... a stoji to myslim 80€ dve sedenia. Takze nic strasne 😃

aniss257
7. jún 2023

@66simonka66 ano, na tých psychotestoch záleží aj na tom aky máš den.... niekedy ti to menej Páli.. a tam sa treba hlavne sústrediť pamätať si telefónne cisla, obrázky atd atd... takze za mna je lepšie si skúsiť pred tým podobne testy nech vies co si môžeš nacvičiť, samozrejme osobnostne testy nie...nato sa pripraviť neda

nepic
7. jún 2023

@martin_2002
A skúsiť ešte raz? Veď ani vodičský nie každý urobí na prvý krát,aj na vysokej škole vela žiakov opakuje skúšku a podobne. Ja poznám lekárku, čo vodičský robila na tri krát a ani sa s tým netají 😆. Len sa na to psychicky pripraviť,hlavne byť oddýchnutý, nepiť alkohol predtým a hlavne sa nebáť.

riso5252
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
robko11
29. jan 2024

Ahojte. Ked nahodou niekto nezvladne psychotest. Tak kolko musi cakat kym este raz mozu skusit?
Lebo takto som pocuval ze raz rocne mozu ist na psychotestoch.

aniss257
29. jan 2024

@robko11 ak nespraví osobnostnú časť psychotestu tak až po roku, ale vedomostne sa dajú opakovat asi po3 mesiacoch