Dobrý deň, ahojte,
bola som na pohovore na túto pozíciu a hneď mi bolo oznámené, že ma berú, lenže potrebujem si dať dokopy lekársku, vypis z registra trestov, potravinársky preukaz a čo ma prekvapilo, chcú odo mňa osvedčenie o potravinárskej spôsobilosti. Máte niekto s týmto skúsenosť? Čo môžem očakávať od danej pozicii ? Budem len fakt na pokladni plus zverený regál, ktorý treba dokladať ako mi bolo spomenuté na pohovore ?
ďakujem pekne 😒
@lenkasmajlovaa niekde v Jednote vykladaju aj pecivo a zeleninu, ze sa striedaju.
@lenkasmajlovaa coop jednota - najnižšia mzda - najvyššie manko 😂
mam odrobene 2 dni a je to trosku narocne byt na tej kase, davat pozor na spravne zadanie ovocia, zeleniny, peciva, do toho spravne vydat, a aku mate pracovnu dobu ? lebo ja pracujem na 12h zmeny :O bolo mi povedane ze od 7-19 a 9-21 druhy tyzden a zatial mam robit 9-21 a v sobotu sa chodi na 8-21 a nedelu na 7:30-21 :O to mi nebolo tak oznamene na pohovore
@lenkasmajlovaa my máme otvorené od 6:00 -18:00. Sobotu od 6:00-12:00. Robia rannú od 6:00 do 13:00 a poobednú od 12:00 - 18:00. Potom poobedná zmena robí sobotu.
@zuzanaokasova ahoj ty robíš v coop? Ja sa teraz vraciam po materskej... Na pozíciu zástupca vedúceho. Som veľmi zvedavá na plat
@lucinka12356 áno, ja som vedúca na SM II, je nás 10 a dve brigádničky
@lucinka12356 u nás plat podľa obratu...
Podľa mojich skúseností, ak ťa zoberú hneď z fleku tak je tá práca jedna z najhorších/najmenej platených. Nemajú ľudí a chytia sa prvého čo príde.
@zuzanaokasova samozrejme ale ako vedúca vieš aké máte výplaty plus teda nejaký základ tam musí byť.. Napríklad pokladnička ma aspoň 650?
@lucinka12356 neviem. Nepýtam sa, lebo o plate je mlčanlivosť.
@zuzanaokasova dobrý deň chcela by som sa vás opýtať na viac veci ohľadne Coop ak by to šlo súkromnou správou.dakujem
@rony1 môžeš aj mne napísať
@rony1 ok, napíš
Dobrý večer,máte prosím skúsenosti,či preplácajú rekreačne poukazy?V krupinskej napr.Dakujem
@lucinka12356 ja som mala 650 € pred 4 rokmi- bez nadcasov a bez nediel. Takze teraz maju urcite viac.
@manyus u nás v senickej preplácajú
@manyus v zarnovickej tiež prepláca ju.. Musí mať zamestnancov nad 49..to ma snad každé druzstvo
@lucinka12356 ďakujem,za odpoveď,ja som tu iba 2 roky,ani jedna kolegyňa to nikdy nevyužila tak som skúsila tu pozistovat.
@manyus tak už by si mala mat nárok
@lenkasmajlovaa každá ktorá pracuje v potravinárstve ma mat tento preukaz. Pracujem ako vedúca na SM II (10 ludí)a dievčatá ,ktoré nastúpia sú u mňa v pokladni a majú pridelený regál. Ale vyžadujem aj zaucenie sa do lahôdok (nerezový stroj), aby sa vedeli zastúpiť.