Pohovor vo Všeobecnej úverovej banke

hannesa
26. sep 2016

ahojte.mate niekto skusenost s pohovorom vo VUBke?dakujem pekne ☺

yannalendy
26. sep 2016

@hannesa ahoj....ja som bola asi pred 4 rokmi....bol to taky skupinovy pohovor s viacclennou komisiou, pytali sa rozne veci hlavne ohladom ich banky ale aj take vseobecne financne veci, a kto vedel, mal odpovedat. To bolo prve kolo a do druheho kola si nas pozvali uz po jednom, len tych co presli a tam sme sa uz konkretnejsie rozpravali

hannesa
autor
26. sep 2016

aj produkty banky a tak?

yannalendy
26. sep 2016

ano, aj take nieco....ale nie uplne do detailov, len napr ci vies ake bankove ucty momentalne ponukaju alebo tak. A potom take vseobecnejsie otazky z bankovictva, ci vies co je to bankove tajomstvo, myslim ze niekde na ich webe je aj taky slovnik financnych pojmov a na tie veci sa pytali co som nasla v tom slovniku. A este napr chceli vediet ze ake ocenenie ziskala ich banka za minuly rok? To napr bolo na stolikoch na letakoch, akurat mi tam padli oci....tak som to vedela 🙂

hannesa
autor
26. sep 2016

@yannalendy dakujem velmi pekne.pomohli ste mi.tak som zvedava.ako to u mna dopadne. ☺

yannalendy
26. sep 2016

budem drzat palce 🙂

jeennyv
26. sep 2016

@hannesa kamoska bola v piatok na pohovor v banke, neviem akej, ale presne co tu je spomenute...zaujima ich ci sa orientujes v problematike ich banky, ake maju produkty, ci mas proaktivny pristup k zakaznikovi atd...ona si pred pohovorom prelustrovala ich stranku, take zakladne info o banke, ich nejake postavenie na trhu a tie produkty...vybrali ju na skolenie a az potom sa uvidi ci si ju vyberu aj na dane miesto....