Pohovor v Siemens

podarena1
22. mar 2023

ahoj, boli ste niekto na pohovore v siemens ? ako prebieha ?

ketrint
22. mar 2023

@podarena1 Mozes zavolať/napisat človeku, ktorý Ta na pohovor pozval a spytat sa. Normálna vec, ja som sa napr hneď do telefónu pýtala akou formou to bude prebiehat…

podarena1
autor
22. mar 2023

@ketrint ja myslim skor ake otazky davali ak tam niekto bol tak pls spravu

martinmmartin
22. mar 2023

no asi podla toho co tam chces rbobit nie? Upratovacka dostane ine otazky ako generalna riaditelka

podarena1
autor
23. mar 2023

@martinmmartin stale hladam niekoho kto tam uz pohovor robil

ketrint
23. mar 2023

@martinmmartin ved presne! 😂

@podarena1 Ja som tam bola koncom roka. Uplna klasika, predstavili pozíciu, ja seba a čo viem robiť, následne dali pár otázok aby videli, či mám prehľad, resp rozumiem oboru, potom niečo v cudzích jazykoch, ktoré som uvádzala, že viem. To je celé. Žiadne univerzálne otázky typu “kde sa vidíte o 5r?”
Otázky vždy súvisia s pozíciou, takze neviem, čo myslíš, že tu zístis… ja že sa fakt pýtaš na formu pohovoru (či je test, cudzi jazyk a pod).

podarena1
autor
24. mar 2023

@martinmmartin zbytocne odpovedas lebo v otazke stoji ze kto tam bol ked si tam nebol tak zbytocne pises

podarena1
autor
24. mar 2023

@ketrint noo heureka to som chcela vediet 🤦

martinmmartin
24. mar 2023

@podarena1 Lenze ja som v Siemense pracoval.

ketrint
24. mar 2023

@podarena1 😊 tak fajn a držím palce ✊✊
Mna popravde odradilo, že len 5HO do mesiaca a že v rámci benefitu nebol cudzi jazyk(hoci ho v inzeráte uvádzali), celkovo ma po predstavení ani pozícia nenadchla. Avizovala som to uz priamo na pohovore, ale napriek tomu mi volali, že ma vybrali, no odmietla som…

ketrint
24. mar 2023

@martinmmartin majú všetky Siemensy rovnako nastavenú politiku dochádzky a benefitov? 🙂) alebo je kadze úplne oddelene s vlastnými pravidlami?
Diky 🙂

22betka11
25. mar 2023

@ketrint majú to nastavene inak, kamarát tam robí a ma 4x do týždňa home office, ak by mal iba 5x do mesiaca, určite tam nie je

ketrint
25. mar 2023

@22betka11 moc vdaka za info 🙂
Teraz zmenu zatiaľ nechcem, ale budem po lete zvažovať možnosti a rozhliadat sa 😂

podarena1
autor
25. mar 2023

@martinmmartin upratovacka sa urcite nebude vypytovat ake otazky tam su na to si mohol prist aj sam

dancingqueen321
2. jún 2024

@22betka11 ja som tam tiez mala na nejake pozicie pohovor, a na jednej ze hybrid nejake 2-3dni tyzdenne HO (kancelarska praca a dochadzanie do officu) a na druhej ziadny HO, len vynimocne (praca kancelarska, ale lokalita priamo v zavode, tak nerozumiem uplne pridanej hodnote, ze tam bude clovek stale dochadzat…)