ahoj, boli ste niekto na pohovore v siemens ? ako prebieha ?
no asi podla toho co tam chces rbobit nie? Upratovacka dostane ine otazky ako generalna riaditelka
@martinmmartin stale hladam niekoho kto tam uz pohovor robil
@martinmmartin ved presne! 😂
@podarena1 Ja som tam bola koncom roka. Uplna klasika, predstavili pozíciu, ja seba a čo viem robiť, následne dali pár otázok aby videli, či mám prehľad, resp rozumiem oboru, potom niečo v cudzích jazykoch, ktoré som uvádzala, že viem. To je celé. Žiadne univerzálne otázky typu “kde sa vidíte o 5r?”
Otázky vždy súvisia s pozíciou, takze neviem, čo myslíš, že tu zístis… ja že sa fakt pýtaš na formu pohovoru (či je test, cudzi jazyk a pod).
@martinmmartin zbytocne odpovedas lebo v otazke stoji ze kto tam bol ked si tam nebol tak zbytocne pises
@podarena1 Lenze ja som v Siemense pracoval.
@podarena1 😊 tak fajn a držím palce ✊✊
Mna popravde odradilo, že len 5HO do mesiaca a že v rámci benefitu nebol cudzi jazyk(hoci ho v inzeráte uvádzali), celkovo ma po predstavení ani pozícia nenadchla. Avizovala som to uz priamo na pohovore, ale napriek tomu mi volali, že ma vybrali, no odmietla som…
@martinmmartin majú všetky Siemensy rovnako nastavenú politiku dochádzky a benefitov? 🙂) alebo je kadze úplne oddelene s vlastnými pravidlami?
Diky 🙂
@martinmmartin upratovacka sa urcite nebude vypytovat ake otazky tam su na to si mohol prist aj sam
@22betka11 ja som tam tiez mala na nejake pozicie pohovor, a na jednej ze hybrid nejake 2-3dni tyzdenne HO (kancelarska praca a dochadzanie do officu) a na druhej ziadny HO, len vynimocne (praca kancelarska, ale lokalita priamo v zavode, tak nerozumiem uplne pridanej hodnote, ze tam bude clovek stale dochadzat…)
@podarena1 Mozes zavolať/napisat človeku, ktorý Ta na pohovor pozval a spytat sa. Normálna vec, ja som sa napr hneď do telefónu pýtala akou formou to bude prebiehat…