Baby, pozvali ma na pohovor do banky Csob. Ak ste niektoa bola na pohovore co to obnasalo a riesili ste aj nejake pripadove situacie? Po prijati Vas skolili vo Vasom meste? Dakujem
Na aku poziciu ides? A ao sa o tebe dozvedeli? Ides po materskej, alebo len zmena zamestnania.
Pohovor je zvycajne klasika, povies nieco o sebe, hr o spolocnosti, predstavia poziciu a potom je to taky rozhovor ci to zaiskri...
Posielala som zivotopis na vseobecnu poradkynu do banky a ozvali sa mi.
Na prvom pohovore sa nezvyknú riešiť nejaké scénky.. naštuduj si niečo o banke a potom už len klasické otázky ako rozdiel medzi kreditnou a debetnou kartou a pod. Neviem z akého mesta si ale prvotné školenie je v BA alebo Poprad. náklady na ubytovanie a cestu zaplatia. školí sa 4 týždne.. 🙂
Ahoj ja som z menovanej banky, len momentalne na materskej a mozem ti odporucit sa pripravit aj na scenky, ktore v poslednej dobe pravidelne robia uz aj na prvych pohovoroch. Ide o jednoduchy predaj nebankovych produktov, aby videli ci vobec mas potencial. Potom otazky ci mas skusenost s peniazmi a pc... drzim palce ;)
Budem ti drzat palce, napis ako si dopadla potom ;)
Neviem ci ti volali na zaklade zverejneneho zivotopisu alebo si im posielala zivotopis, ale mne volali na zaklade zverejneneho zivotopisu na profesii a chceli financneho poradcu, ze sa budes starat o agendu uz zazmluvnenych klientov, ale aj ty si budes musiet hladat vlastnych novych klientov