Pohovor v AT&T

cezar27
5. sep 2016

Zdravím,
som pozvaný na pohovor do AT&T Kosice.
Vie niekto ako to tam chodí a načo sa mam pripraviť?
Za kazdu odpoveď a radu vopred ďakujem.

gumkac19
27. okt 2016

už asi odpoveď nepotrebuješ či? 😀

cezar27
autor
28. okt 2016

Kazda rada dobra. Bola si na pohovore??

lussyka
28. okt 2016

Už si mal ten pohovor?

cezar27
autor
28. okt 2016

Ano, ale chcel by som ist na druhe kolo, prve som nepresiel, chybali mi tri body.

gumkac19
28. okt 2016

@cezar27 no takze: prv bol pohovor po telefone - s nejakou personalistkou klasicke otazky v anglistine
potom assessment centrum - pozostava z dvoch casti: prva cast - testovanie - anglicky test, technicky test
anglicky test - gramatika, citanie s porozumenim, posluch
technicky test - technicke texty ohladne internetu, rutrov, pripojeni a pod.. vsetky odpovede na otazky su v tych textoch - cize len treba pozorne citat a hladat spravnu odpoved
potom bol este aj typing test - v podstate strojopis - ako rychlo prepises text za minutu (text je v angline) - uplne v pohode to je
ak clovek uspeje na anglickom a technickom teste ide na druhu cast - pohovor s manazermi
pohovor vyzera asi takto: vsetko v angline: predstavis sa, povies nieco o sebe, potom co vies o firme, ci vyuzivas nieco z toho co firma ponuka a potom vlastne je nejaka pripadova studia.. napr. manazer bude zakaznik, ktory potrebuje nieco poradit a ty mu mas vhodnym sposobom poradit ako ma postupovat, co ma robit - nechcu nic profesionalne, v podsatate veci zo zivota.. ako postupujes doma ty ked ti vypadne net, telka atd..
pytaju sa na plat, kedy mozes nastupit, ci mozes pracovat v americkych casoch.. a ci mas nejake otazky
neviem co este take ta zaujima? :P

gumkac19
28. okt 2016

velmi dobra stranka https://www.glassdoor.co.uk/Interview/AT-and-T-... kde najdes priblizne co sa pytali na pohovoroch 😝

mkva
9. jan 2018

@cezar27
Ahoj nevies kedy je dalsie kolo? ja som zatial mala len pohovor cez telefon, a maju upresnit assesment centrum, inak vsetko fajn len by ma zaujimalo aky plat si pytat...cca zas aby to nebolo malo v telefone som povedala ze min. 800e v čistom kedze by som mala vydavky na cestovne ....dakujem za kazdu odpoved.

fokuska
9. jan 2018

@mkva Ked sa rozprava o plate, tak vzdy sa hovori v hrubom. kazdy ma ine danove zatazenie. Okrem toho sa riesia nejake bonusy, prispevky, benefity.

aliali123
8. aug 2018

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako to je vo firme AT&T, či mi niekto nevie poradit. Pracujem na pozícii customer care agent ale keďže mám malé dieťa na čas je to premna dosť náročné, na ranné sa neviem dostať takze robím poobedne, tým pádom je stále nejaký problém nosiť malú do škôlky , potom večer zase s ňou nemôžem byt takze stále musím niekoho prosiť aby mi s ňou ostal. Každopádne, chcela som sa len opýtať či sa tam skôr ako o pól roka, respektíve po pár mesiacoch da dostať na nejakú inú pozíciu, vôbec nemusí byt platovo vyššia a jasne keďže nemám dosť skúsenosti s touto tak nemyslím ani žiadnu manažérsku ale napr niečo v administratíve. Chcela by som ostať v tej firme pretože je pre mna v každom smere veľmi dobrá ale toto mi koli malej vôbec nevyhovuje. Viete mi niekto poradit možno niekto kto tam robí alebo sa mu niečo take podarilo či by to bolo možné ? Aplikovať sa po pár mesiacoch na úplne inú pozíciu.
Ďakujem

fokuska
8. aug 2018

@aliali123 Nehnevaj sa, ale rozum mi nijak neberie, ze tam pracujes a tu na fore sa pytas - ved mas nadriadeneho, mate HR, mate recruiterov - informuj sa priamo u nich, precitaj si interne smernice, nariadenie - jedine tak dostanes najrelevantnejsiu odpoved. Velakrat su taketo pripade velmi individualne, to, ze to nikeomu dovolili a bolo to mozne, neznamena, ze to tak bude u teba.

zuzka38
8. aug 2018

@aliali123 pracujes v at&t chapem spravne?

aliali123
8. aug 2018

@zuzka38 ano pracujem

aliali123
8. aug 2018

@fokuska áno jasne že sa budem pýtať ich keď to začnem riešiť v praci, pýtala som sa už aj ľudí že ako to je s kade čím ale to mi každý povedal úplne inak, tak som sa chcela skúsiť najprv opýtať tu, či je to vôbec možné, nechcem zase vymýšľať ani nič ale snažím sa riešiť svoju situáciu.

fokuska
8. aug 2018

@aliali123 Chapem ;) prave preto, ze ti kazdy povie nieco ine, tak najistejsiu odpoved dostanes priamo od kompetentnych ludi. A ako som pisala, take pripady sa velakrat riesia aj individualne 🙂

aliali123
8. aug 2018

@fokuska áno to viem že sú prípady keď sa veci riešili inak len som sa chcela opýtať či náhodou niekto s tým nemal skúsenosť. Ty pracuješ v AT&T?

zuzka38
8. aug 2018

@aliali123 naozaj to treba riesit so zamestnavatelom

fokuska
8. aug 2018

@aliali123 Nepracujem v AT&T

xima
18. jún 2021

Ako ste spokojní tí co tam pracujete?