Ahojte, tí čo ste sa hlásili do ZSSK na pracovnú pozíciu rušňovodič - za akú dobu zareagovali na email a ozvali sa Vám aby ste prišli na pohovor?
@0silvia0 nikdy nevieš, a aj chlapov je tu dosť na koňovi
@0silvia0 minimálne manželov môžu mať, ktorí tam pracujú 🙂
Muž sa prihlásil na inú pozíciu , presne sa nepamätám cca 4-5mes
moj velmi dobry kamarat robi pohovory na rusnovodicov, je problem najst niekoho kto prejde psychotestami ze tam je najvacsi problem
Ozyvaju sa priebezne do mesiaca, dvoch uchadzacom ,ktori vyhovuju kriteriam
@klementinka58 a robí pre celé Slovensko? Alebo len pre určitý kraj?
robi pre cele slovensko
Hneď na druhý deň od podania žiadosti.
Mam pocit ze nikto nechce robit tuto robotu kedze su vlaky kazdy den odrieknute lebo chybaju rusnovodici
@asanti55 za taký plat veru nechcú. A ešte sú zaviazaní na 2 roky, aspoň môjmu manželovi tak povedali.
@vyrovnanaosoba o boze tak sa ani necudujem radost zit na Slovensku
@vyrovnanaosoba To mi príde až moc rýchle
Možno mal len šťastie. On tam poslal mail, na druhý deň mu volala nejaká žena, že vtedy a vtedy ma pohovor, nemohol v ten deň, kedy bolo výberové konanie, tak išiel hneď v ten deň 🤣 aj tak odmietol, ako som písala, mizerný plat.
@vyrovnanaosoba Kedy posielal žiadosť? Bývalý kolega čo tam išiel pred 2 rokmi teraz zarobí tak medzi 1800-2100€
@vyrovnanaosoba samozrejme až po roku keď bol zaučený
No určite toľko nie ani po roku. Východné Slovensko.
Bol na pohovor v januári
No ja ked som sa hlasil za rusnovodica do ZSSK tak mi odpovedali ze maju dost rusnovodicov, pritom nemaju ludi takze tak.
Netýka sa to síce rušňovodiča,ale na SAD odpovedajú rýchlo a na jeden email dokonca dva krát. Najskôr potvrdia,že áno,že majú voľné miesto a možnosť zamestnania na pozícii šofér autobusu a keď sa neohlásiš,tak za nejaký čas znova,že či máš stále záujem a pozícia je stále voľná a ešte je možnosť aj dohody aby boli spokojné obe strany. Totiž stále sa rieši iba to,že je nedostatok vodičov,ale nerieši sa to,prečo je nedostatok tých vodičov. A myslím,že na železnici to bude o tom istom.
Mňa by zaujímalo všetko 😊
No asi tu fakt najdes kvantum matiek-rusnovodiciek🙃