Ahojte, chcela by som sa spytat ci ma niekto akusenost pripadne radu. Ako je v nazve idem na pohovor na MPSVR, na sekciu, ktora je pomerne nova december/23, o tejto sekcii dokopy neviem najst ziadne info. Kazdopadne prisla mi pozvanka na pohovor, v minulosti som pracovala na MSVVS a tam ked som mala pozvanku bolo uvedene, ze pohovor bude formou ustneho rozhovoru. V inych pozvankach som zas videla napriklad, ze pohovor bude prebiehat formou testu pripadne dvoch testov a nasledne podla vysledkov ustnym pohovorom.
V mojej pozvanke vsak nic nie je, len ze kedy sa mam kde dostatvit a na aku hodinu nic viac ziadne doplnkove informacie. Kedze sekcia je nova snazim sa hladat informacie, nieco si nastudovat alebo absolutne neviem co. Mate niekto skusenost s takouto pozvankou? Pripadne odporucanie na nieco vseobecne co si mam nastudovat? dakujem pekne
info k priebehu VK býva uvedené aj v oznámeni o vyhlásení VK, prihlasovala si sa cez slovensko.sk? predpokladám, že ano. Pozri v ukončených prihlasovaniach tvoje VK, tam to býva uvedené tiež.
Čo sa týka práce, nepíšeš na akej sekcii, len že je novozriadená. Tak napíš názov.