Pohovor na miesto stredoškolského učiteľa

loboka
8. jún 2017

Dobry den, buduci tyzden ma caka pohovor - ucitelka ekonomickych predmetov na strednej skole, som po materskej a pred materskou som pracovala v sukromnom sektore, ale chcem zmenu. Kvalifikaciu splnam, ocakavam iny priebeh pohovoru ako byva klasicky do firiem, nemate niekto skusenost? Ako zaposobit na pani riaditelku? Dik 🙂

svetlana35
8. jún 2017

@loboka na skolach byva v pohode pohovor. Vacsinou sa pytaju na skusenosti s ucenim, povedia uvazok, zhanaju recenzie. Aspon co ja mam skusenost tak nikdy to nebolo extra narocne.

vienala
8. jún 2017

@loboka ja som istý čas tiež nad tým uvažovala, ale nemám pedagog. minimum, iba som rok učila na VŠ, mám PhD. Chcela som vyučovať ekonomické predmety v angličtine. Máš aspoň pedag. minimum, lebo bez toho to asi nepojde? Inak, co ja viem, u nas v malom meste sú takého miesta po známosti. Neviem ti poradiť, každopádne ti držím palce.

loboka
autor
9. jún 2017

@vienala pedagogicke minimu si robim,este mi chyba jeden rok. No uvidim som zvedava ako to prebieha.

svetlana35
9. jún 2017

@loboka neboj, nic odborne ta skusat nebudu, vacsinou len technicke veci. dobre je ked si pripravis nejake otazky k praci, kolektiv, prac. doba a pod. Vacsinou su to kratke pohovory, teda ja som nezazila nikdy nejako extra dlhy pohovor na post ucitela.