Ahoj mam dve otazky ..viete mi prosim poradit ako zvycajne vseobecne prebiehaju tri kola na pohovoroch ? a potom ako to prebieha na poziciu na it testera kde sa nevyzaduje prax ?
Ja som tiez bola na dvojkolovom. Test a ak prejdes,tak pohovor.
no len ako to bude vyzerat cez net kde mi akoze ten test poslu alebo ako sa ma bude ona pytat otazky ? lebo ma byt tzv technicka cast kde bude praca s textom v anglictine len si to neviem predstavit ako to bude cez net
@ivangeline a ake otazky cca si mala ohladom toho sql a xml ? ci ?
@pupavka1 tak prve kolo bude asi vseobecne s HR, druhe bude technicke, kde sa ta budu pytat na technicke znalosti, prip. ti poslu nejaky test, budes sharovat obrazovku a prejdete si to. Alebo budu oni sharovat obrazovku a budes im hovorit ako by si postupovala a riesila to. Tretie kolo byva podobne ako druhe, menej technicke a vacsinou uz s (podla prac. pozicie) s head of.. alebo s manazerom.
cez teams alebo cez zoom podla preferencii spolocnosti pohovor prip anglictina a test ti vedia spristupnit linku normalne cez prehliadac
a teda asi zakaldna orientacia v xml mozno nieco k ms sql alebo k nastaveniam prehliadacov alebo napr praca s prikazovym riadkom …
aj podla projektu a zamerania
na test mas vyhradeny cas a bud vies a stihas alebo …. mozu sa ta aj pytat spatne na doplnujuce otazky z testu ci tomu rozumies
a co ste mali v tom teste z anglictiny lebo praca s textom bude na pohovore
Ja som mala dve kola. Najskor pohovor s HR, skusenosti s prechadzajucich prac a podobne a potom mi zadali ulohu, ktoru som mala doma vypracovat (nie online) a odovzdat mailom. 😉
@sajsa3 E14 je notebook z kategorie zakladnych, lacnejsich. Primarne je urceny pre pracu v malych firmach, statnej sprave, skolstve. Neviem, aku pracu v IT robis, ale su naroky na vykon a grafiku, ale E-series asi stacit nebudu. Pozerala by som minimalne T-series, idealne P-series, co uz je mobile workstation.
@kp7333 ahoj🙂 nepracujem v IT, som z inej oblasti, nevyznám sa 🙂 akurat mam možnosť sa momentálne vzdelávať v tejto oblasti, tak si robím kurzy na testing 🙂 chcem teda aby utiahol všetky doplnky, keď budem trebars nahrávať obrazovku atd. Ma to byt len pre mňa na momentálne učenie🙂 pracovny uz potom poskytujú firmy alebo by som si zriesila uz niečo oveľa drahšie keby som mala mat ako pracovný svoj 🙂
Ja som mala pohovor uz davno a mala som dve kola. Prve bol test, sql, xml, vseobecny it rozhlad. Druhe uz bolo s potencialnym teamleadrom. Kamoska mala na rovnaku poziciu, ale v inej firme este aj test z aj. Niekde mali navyse nieco ako iq test. Ale vzdy sme dostali dopredu oznamene mailom, coho sa bude konkretne kolo pohovoru tykat. Len to uz bolo naozaj davno, ked sme zacinali.