Pohovor na daňový úrad

30. okt 2024

Ahojte prosim.vas nasla som inzerát na na daňový urad na pohovor len zvyknú písať znalosť zákonov a z čoho pozostáva pohovor a nieje to teraz uvedene vôbec neviete načo sa zamerať teda keď to tam nieje?co vedieť?dakuejm je to na pozíciu správca 1 ale vôbec nieje nič uvedene

hannulik7488
31. okt 2024

Ahoj, pokiaľ viem, tak na pozíciu správca 1 sa nepíše odborný test zo zákonov. Tam sa píše iba test zo slovenčiny a potom kto prejde, tak ide na ústny pohovor

autor
31. okt 2024

@hannulik7488 aha super ďakujem a myslíš ze si radšej mám pozrieť zakoney nejaké?vieš ak sa na ústnom budú niečo pýtať?

stasticko123
31. okt 2024

Take zakladne veci zrejme vies ked chces ist na danovy. Ale nepytaju sa na odborne veci. Skor ich zaujima kde sa vidis o 10 rokov 😁, co si predstavujes, ze budes robit, ako zvladas konflikne situacie a pod.

hannulik7488
31. okt 2024

Aspoň také základné veci si pozri. Keby sa niečo opýtali... Napr lehotu na podanie DP, druhy DP,... Ale skôr to je o otázkach ako pise pani v komentári vyššie 🙂

vsicka036
31. okt 2024

S1 je z menej odbornych pozicii, ale minimalne zaklady Danoveho poriadku by som si pozrela. Ten zaciatok.

autor
31. okt 2024

Ďakujem vám dievčatá 😊