Pohovor dohodnutý z úradu práce

uradnikova
25. okt 2024

Prosim vas, caka ma pohovor,ktory mi dohodil urad prace. Pozicia celkom pre mna zaujimava,lenze prioritne hladam pracu na skrateny uvazok,4 deti,najmladsi nastupil do skolku,casto chory... Takuto pracu mam aj slubenu v jednej firme,ale az od januara. Preto realne nemam zaujem o tuto ponuku, len ked odmietnem,pridem o podporu. Chcem sa spytat,ako prebieha takyto pohovor,ked zamestnavatel sa ma hned vyjadrit ci ma berie alebo nie. Tym padom by nemali priestor vybrat si z viacerych uchadzacov. Ake ste mali vy skusenosti z takychto pohovorov. Vzali vas?

januska12323
25. okt 2024

Stačí keď spomenieš deti a porozprávaš sa s nimi ako s ľuďmi aby napísali odmietnutie z ich strany.

faasx
25. okt 2024

@uradnikova mňa vždy vzali hned, ale vždy som odmietala a vzdy napísali dôvody. Našťastie som natrafila na dobrých ludi

petulda333
25. okt 2024

Nie v zlom,ale myslim ,ze ked spomenies 4deti,tak ta odmietnu sami. A keby aj nie,tak sa na ne vies odvolat na urade prace.

salome123
25. okt 2024

normalne povedz na rovinu.... aj k nam posielali uchadzacov o zamestnanie a moja prvy otazky vzdy bola, ci maju o pracu naozaj zaujem.... vacsinou povedali nie. tak sme potom vymyslali, aky dovod odmietnutia z nasej strany tam mam napisat.