Prosim vas, caka ma pohovor,ktory mi dohodil urad prace. Pozicia celkom pre mna zaujimava,lenze prioritne hladam pracu na skrateny uvazok,4 deti,najmladsi nastupil do skolku,casto chory... Takuto pracu mam aj slubenu v jednej firme,ale az od januara. Preto realne nemam zaujem o tuto ponuku, len ked odmietnem,pridem o podporu. Chcem sa spytat,ako prebieha takyto pohovor,ked zamestnavatel sa ma hned vyjadrit ci ma berie alebo nie. Tym padom by nemali priestor vybrat si z viacerych uchadzacov. Ake ste mali vy skusenosti z takychto pohovorov. Vzali vas?
@uradnikova mňa vždy vzali hned, ale vždy som odmietala a vzdy napísali dôvody. Našťastie som natrafila na dobrých ludi
Nie v zlom,ale myslim ,ze ked spomenies 4deti,tak ta odmietnu sami. A keby aj nie,tak sa na ne vies odvolat na urade prace.
normalne povedz na rovinu.... aj k nam posielali uchadzacov o zamestnanie a moja prvy otazky vzdy bola, ci maju o pracu naozaj zaujem.... vacsinou povedali nie. tak sme potom vymyslali, aky dovod odmietnutia z nasej strany tam mam napisat.
Stačí keď spomenieš deti a porozprávaš sa s nimi ako s ľuďmi aby napísali odmietnutie z ich strany.