Pohovor do VÚB

21. nov 2024

Dobrý večer prajem, hľadám si zamestnanie a dnes som dostala pozvanie na pohovor do VUB Banky na pracovníčku na pobočku. Prosím vás ako prebieha pohovor a koľko kôl pohovoru je? A čo také sa tam pýtajú? Veľmi by som sa na to chcela pripraviť, nakoľko túto pobočku mám asi 10 metrov od domu. Veľmi mi na tom záleží. Ďakujem veľmi pekne.

liz_lemon
21. nov 2024

a je ti jasne, ze budes tlacit ludi, aby si davali vselijake produkty, a ked nebudes plnit plany, budu na teba tlacit

autor
21. nov 2024

áno, viem. Pracovala si tam alebo prosím vieš, že ako asi prebiehajú pohovory?

3009
Včera o 06:28

Prečítaj si aké ponúkajú produkty, priprav si ako budeš klientom ponúkať produkty, prečo tam chceš pracovat.

monnci2226
Včera o 06:39

ja som bola daaaaavno na pohovore pre inu banku ako ty a napriklad som dostala otazku aka ich reklama teraz bezi v telke 🤯 dalej sa ma pytali koho prveho z rodiny by som vedela presvedcit aby bol ich klientom, a ci som schopna neskor celu rodinu preniest k nim, dalsia otazka bola ako by som chodila.do prace kedze to bolo ine mesto v ktorom byvam a pytali sa ma na autobusove spoje 🙄..... toto si pamatam ale bolo to davno a ina banka🤷‍♀️

janina1127
Včera o 08:33

@monnci2226 Tak to boli niektoré otázky pekne odveci. By som povedala, že ten pracovník nemal asi moc skúseností, ako má viesť pohovor.

lenkalienka321
Včera o 09:15

@janina1127 prečo myslíš? Určite sú otázky, ktoré sa spýtať nepatrí, ale ako bývalá recruiterka ti môžem potvrdiť, že otázky by mali kandidáta otestovať aj na situácie, v ktorých si neskôr v práci bude musieť poradiť. A taký pracovník v banke, denno denne v kontakte s ( aj náročnými ) zákazníkmi, musí mať z časti hrosiu kožu. A vlastne, žiadna otázka by ho ani nemala prekvapiť. Sposob, ako si s ňou poradí bol pre mňa vždy dôležitým momentom rozhodovania.

petracandle
Včera o 09:23

Do bánk na bežnú pozíciu berú prakticky hocikoho. Otázka je či tam vydržíš

autor
Včera o 09:29

@petracandle uvidíme, počula som rôzne názory. Viac tých zlých, nejaké aj dobre. Ja mám skúsenosti s predajom a mňa to baví, len či má vôbec zavolajú na ten pohovor.

masinka
Včera o 09:31

Ja som bola na pohovore do VUB uz velmi davno, vtedy mi tam dali test - na celej A4 suvisle riadky pismen a mala som podciarknut ked tam boli dve rovnake za sebou. A ked som to dorobila, dala ma teta znovu taky isty papier a ze teraz este raz, ale co najspravnejsie. Pozeram na nu ze ved aj predtym som to robila spravne. A ona ze to predtym bolo na rychlost, (len mi to zabudla povedat). No cele divne. Nastupila som do inej banky kde taketo somariny nenacvicovali, ale ich zaujmala moja odbornost a cudzie jazyky.

autor
Včera o 09:37

@masinka moje nervy 😀 a ktorá banka za teba je na úrovni?

petracandle
Včera o 09:41

@masinka ja som bola 4 r dozadu a nič také nechceli. A zobrali ma a to som tam ani nechcela a vôbec sa na pohovore nesnažila 😃

masinka
Včera o 10:22

@petracandle tak uz asi od toho upustili, ja som tam bola ovela davnejsie 😂 @anonym ak pojdes na pobocku, tak to mas asi vsade rovnake, budes musiet nutit ludom kadejake blbosti co ani nepotrebuju, treba sa dostat do backofficu.

autor
Včera o 11:27

@masinka ako majú voľné miesta aj na centrále ale menej ponúkajú. A na pobočke vraj 1400 plus bonusy za plnenie. A na centrále 1200 a nič. Preto som chcela radšej pobočku. Možno sa na to vykaslem a pôjdem na obchodnú zástupkyňu pre nejakú firmu, tam mám aspoň služobné auto 😀

nelka93
Včera o 12:00

Ja som pred 4 rokmi bola na pohovore ale do inej banky a odomna chceli aby som im predala niečo. Ze oni sú mozni klienti a mam och presvedčiť. Nič náročné, ani som domov neprišla a volali mi, že ma berú. Robila som tam potom 3 roky. Pýtali sa ma ešte klasické otázky, ale ten predaj bol pre nich podstatný. Pozri si aké majú produkty aby, keď sa budú opýtať, sk bola pripravená