Dobrý večer prajem, hľadám si zamestnanie a dnes som dostala pozvanie na pohovor do VUB Banky na pracovníčku na pobočku. Prosím vás ako prebieha pohovor a koľko kôl pohovoru je? A čo také sa tam pýtajú? Veľmi by som sa na to chcela pripraviť, nakoľko túto pobočku mám asi 10 metrov od domu. Veľmi mi na tom záleží. Ďakujem veľmi pekne.
áno, viem. Pracovala si tam alebo prosím vieš, že ako asi prebiehajú pohovory?
Prečítaj si aké ponúkajú produkty, priprav si ako budeš klientom ponúkať produkty, prečo tam chceš pracovat.
ja som bola daaaaavno na pohovore pre inu banku ako ty a napriklad som dostala otazku aka ich reklama teraz bezi v telke 🤯 dalej sa ma pytali koho prveho z rodiny by som vedela presvedcit aby bol ich klientom, a ci som schopna neskor celu rodinu preniest k nim, dalsia otazka bola ako by som chodila.do prace kedze to bolo ine mesto v ktorom byvam a pytali sa ma na autobusove spoje 🙄..... toto si pamatam ale bolo to davno a ina banka🤷♀️
@monnci2226 Tak to boli niektoré otázky pekne odveci. By som povedala, že ten pracovník nemal asi moc skúseností, ako má viesť pohovor.
@janina1127 prečo myslíš? Určite sú otázky, ktoré sa spýtať nepatrí, ale ako bývalá recruiterka ti môžem potvrdiť, že otázky by mali kandidáta otestovať aj na situácie, v ktorých si neskôr v práci bude musieť poradiť. A taký pracovník v banke, denno denne v kontakte s ( aj náročnými ) zákazníkmi, musí mať z časti hrosiu kožu. A vlastne, žiadna otázka by ho ani nemala prekvapiť. Sposob, ako si s ňou poradí bol pre mňa vždy dôležitým momentom rozhodovania.
Do bánk na bežnú pozíciu berú prakticky hocikoho. Otázka je či tam vydržíš
@petracandle uvidíme, počula som rôzne názory. Viac tých zlých, nejaké aj dobre. Ja mám skúsenosti s predajom a mňa to baví, len či má vôbec zavolajú na ten pohovor.
Ja som bola na pohovore do VUB uz velmi davno, vtedy mi tam dali test - na celej A4 suvisle riadky pismen a mala som podciarknut ked tam boli dve rovnake za sebou. A ked som to dorobila, dala ma teta znovu taky isty papier a ze teraz este raz, ale co najspravnejsie. Pozeram na nu ze ved aj predtym som to robila spravne. A ona ze to predtym bolo na rychlost, (len mi to zabudla povedat). No cele divne. Nastupila som do inej banky kde taketo somariny nenacvicovali, ale ich zaujmala moja odbornost a cudzie jazyky.
@masinka moje nervy 😀 a ktorá banka za teba je na úrovni?
@masinka ja som bola 4 r dozadu a nič také nechceli. A zobrali ma a to som tam ani nechcela a vôbec sa na pohovore nesnažila 😃
@petracandle tak uz asi od toho upustili, ja som tam bola ovela davnejsie 😂 @anonym ak pojdes na pobocku, tak to mas asi vsade rovnake, budes musiet nutit ludom kadejake blbosti co ani nepotrebuju, treba sa dostat do backofficu.
@masinka ako majú voľné miesta aj na centrále ale menej ponúkajú. A na pobočke vraj 1400 plus bonusy za plnenie. A na centrále 1200 a nič. Preto som chcela radšej pobočku. Možno sa na to vykaslem a pôjdem na obchodnú zástupkyňu pre nejakú firmu, tam mám aspoň služobné auto 😀
Ja som pred 4 rokmi bola na pohovore ale do inej banky a odomna chceli aby som im predala niečo. Ze oni sú mozni klienti a mam och presvedčiť. Nič náročné, ani som domov neprišla a volali mi, že ma berú. Robila som tam potom 3 roky. Pýtali sa ma ešte klasické otázky, ale ten predaj bol pre nich podstatný. Pozri si aké majú produkty aby, keď sa budú opýtať, sk bola pripravená
a je ti jasne, ze budes tlacit ludi, aby si davali vselijake produkty, a ked nebudes plnit plany, budu na teba tlacit