Dobrý večer... Mam depku... Po rodičaku, idem v stredu na pohovor do jedneho supermarketu... Mam obavy ako to cele bude prebiehať... Dosť sa obávam, ze ma hneď odmietnu(som Rómka...) a ja ostanem jak p... Mam cestovať kvoli pohovoru 45km...
Poraďte, ako zapôsobiť? Školu mam vyštudovanu prax mam, pracovala som uz v obchode...
Len ten prvý dojem aby bol pre mňa dobrý...
@hanka5215 aj keby ta odmietli, nevesaj hlavu. Nemusí to byť preto, že si Rómka. Možno len majú veľa žiadosť. 45km je dosť. To sa ti oplatí?
Radšej by som hľadala niečo bližšie.
Držím palce🙂
Pracujem v supermarkete a u nás je momentálne taký dopyt po predavačkach že aj keby si bola neviem čo tak by sme ťa prijali. A už by to bolo len na tebe ako sa budeš prezentovať prvé týždne a ako budeš pracovať. Máme obchoďáčku rómku a je to kus milej, šikovnej a usmievavej ženy. Nedáme na ňu dopustiť.
Odporúčam len hlavu hore, ver si, tí ľudia to vidia a prácu dostaneš!. Držím palce
@hanka5215 ak budeš mať pocit, že ťa niekam neprijali iba preto, že si Rómka, neľutuj. Buď rada, že nemusíš pracovať s takými obmedzenými ľuďmi. A nemaj stresy z pohovoru. Ako bolo napísané, prídi slušne oblečená a s úsmevom. Ak ťa nezoberú, zoberú ťa inde. A ak ťa niekam nevezmú, tak to nemusí byť preto, že si Rómka. Jednoducho si dotyčnému nesadla. Tebe tiež nie ja každý sympatický. Takže hlavu hore. Držím palce.
Najlepšie je, keď si prirodzená, sama sebou, priateľská, nesnažiš sa silou mocou zapôsobiť, robiť zo seba majstra sveta, ani sa naopak neznizujes, reaguješ primerane, počúvaš druhu stranu, sustredis sa hlavne na to, čo ti chcu povedať viac ako na “správne” odpovede.
@simona20201309 len pohovor tam bude... Robota je iba 1,5km... Tak snáď sa to podarí....
@hanka5215 ahaaa tak to ti silno držím prsty. Daj vedieť ako dopadnes
U nás na východe pracujú romky aj v Lidli aj vo Freshi, myslím že to by malo byť v pohode. Mňa už nikde áni nevolajú na pohovor, lebo mám po 50 tke 🥴.
Kľud, náhod úsmev a smelo vykroc. Zbytočne sa nestresuj. Som si myslela, že prečo tak ďaleko chces dochádzať, ale po prečítaní som pochopila, ze práca je len 1,5 km. Držím ti palceky, nech sa to podarí 👍
@margotka17 dakujem...
Píšeš ako keby tvoje etnikum bola nejaká zdravotná závada 😁 čo si, isto ťa zoberú ..
To, že si Rómka podľa mňa vadiť nebude absolutne, skôr zvoľ vhodné vyjadrovanie a pekne upravená, navonana a ideš, držím palce 😉
@hanka5215 💛💛💛 držím prsty!
@hanka5215 ako to dopadlo?
@vanilkovazmrzka pohovor dobre... Davali mi všelijaké otazky, bola som celkom v pohode... Ešte mi povedali, ze ci by vadilo na začiatok 25h tyzdenne... Potom, ze zavolaju mi, ci by vadilo mi ak by piatok sa hned zmluva podpisala.... Mali mi dnes volať, ze ako.. Zial nic.
@hanka5215 Kašli na nich možno zavolajú neskôr alebo to tak malo byť a nájdeš si lepšiu prácu
@hanka5215 gratulujem ☺️✌️
@hanka5215 bežne vidím Rómy predavačky, vôbec mi nevadí. Sú čisté, milé 😊Držím Vám palce
Kašľať na prvy dojem .ja som bol v lidlu v Bratislave a povedali že čím ich ohurim...známy my povedal že som mal prísť na vrtulniku.
@jozef11111111 Že vieš hýbať ušami 😂 či im to stačí
@hanka5215 juuj tak to som rada ze ti to vyslo 😊 tak nech sa dari!
Gratulujem a držím palce v novej práci 🫶🏻 nech sa ti darí
Bud slusne oblecena, upravena a mila. Nic viac sa neda urobit 🙂 drzim palce