Ahojte. Chystam sa na pohovor do SLSP. Viete mi poradit na co sa mam pripravit? Podla instrukcii by mal trvat pol hodky. Pritomna bude personaliska a riaditelka banky. Dakujem
@bizubka ahoj. Ja som takyto pohovor absolvovala pred rokom. Ale iba prve kolo. Klasicke otazky typu posledne zamestnanie, preco by mali zobrat prave teba, co by si roesila s kliento., ktory k tebe pride. Myslim ze sme skusali aj nejaku scenku s personalistkou. Ale osobne ti poviem, nesla by som tam ani za svet. Mam piercing nad hornou perou. Tak sa so mnou bavili takym stylom ze som nechapala. A vraj aky je moj nazor na tetovania a piercingy? No trapne fakt. Inak je to tam o hubu, maju plany mesacne, kazdy ked ich buzeruju, ze to musia splnit. A ak chces odist skor ako za rok, pokuta 1000 eur. A fakt si ju pytaju..... 🙄
@vierocka888 no pekne. Takze ked mam jedno ako hnede a druhe modre,tak som z marsu. No xhcela by som to vyskusat, ved za to sa nebije. Aspon budem mat akusenost,ale mam pocit,ze niektore pohovry su akp do NASA.
@bizubka no to teda ano. Ale kamoska tam aj pracovala a hovorila ze to je strasne psycho. Kazdy den psychicky teror, ak nepredas tolko a tolko uverov tak uvidis...bla bla bla..... no praca predajcu je velmi narocna - vlastna skusenost. A nutit ludom hypoteky a podobne veci je fest tazke 😕
zalezi od pozicie