Pracoval niekto v At&T? Môže mi povedať ako prebiehal pohovor ako sa pripraviť a či sa tá praca oplatí? Dakujem
Ide o prácu customer care servise
@sajmoniss Robila som tam, mozem ti napisat spravu.
Manžel robil. 😁 Mňa nevzali, lebo som bola úprimná.. 😎
@nightrover ahoj, zaujímalo by ma akosi tam bola spokojna
@xima Práca je to dosť náročná, pravidlá sú prísne, ale pochopiteľné, a tie peniaze a benefity ti žiadne iné call centrum neponúkne. Povedala by som to tak - je to práca, ktorú vezmeš po výške, aby si získala skúsenosti, alebo ako medzištádium medzi dvoma jobmi. Rozhodne by som to nechcela robiť dlhodobo. Preto je tam aj vysoká fluktuácia zamestnancov, a teda vždy hľadajú nových ľudí. Avšak, keď si uvedomíš, že je to práca v call centre, tak ten plat a benefity sú naozaj top. V hociktorom inom by si dostala max polovicu z toho. Čiže si treba ujasniť priority. Za mňa to rozhodne nie je práca na dlhodobo, jedine, ak máš v pláne liezť po korporátnom rebríčku. Ale zase zarobíš dobre, partia a prostredie je tam fajn a ak ti tento druh práce vyhovuje, tak máš vyhrané.
@nightrover dakujem velmi pekne za reakciu 🙂
Ahojte, viete mi niekto povedat,ako to prebieha na pohovoroch v AT&T? Technical skusenost uprimne nemam,anglicky sa dorozumiem, no testy mi nahanaju strach. Vopred dakujem za kazdu odpoved
Zdravim, som pozvaná na pohovor v AT&T na customer service. Máte skúsenosti? Ako prebieha pohovor a čo sa pýtajú? Dosť mi záleží sa tam dostať a nechcela by som pohorieť. Za každú pomoc ďakujem
AT&T je spolocnost s asi 2tisic zamestnancami, takze musis byt trosku konkretnejsia, o aku poziciu ide. Ak chces, napis mi do spravy.