Pohovor a nevšimnutá znalosť systému

zuz0404
29. nov 2023

Ahojte, neviete mi poradit neviem sa rozhodnut co robit, hlasila so sa na poziciu v ktorej mam dost praxe ale nie v ich IS, popravde som si to totalne nevsimla ze tam vyzaduju znalost toho systemu. avsak ozvali sa mi a pozvali ma na pohovor, jasne ze az dodatocne som zistila ze chcu aby som vedela system, a teraz mam sa im ozvat a priznat ze som to nevsimla a nemam tu znalost aby pripadne nestracali cas, alebo nechat to tak a ukaze sa na pohovore, ale zase nemam moc chut tam ist aby ma otocili ze nemaju cas na zaskolovanie atd
p.s ano poslednej dobe sa mi deju same kiksy :D

chodec15
29. nov 2023

Je to na tebe. Aj tak ta musia vzdy zaskolit do svojich procesov. Kym ta prvy mesiac, ci dva zaskolia a dostanes pristupy, tak sa to mozes naucit tak, ze si nikto nevsimne, ze si to predtym ani nevidela. Ak nejdes hned po nastupe vykladat regale, ale robis dusevne narocnejsiu pracu, tak v kazdej firme rataju s tym, ze prvy mesiac z teba prilis uzitok nebude. Nato je tam skusobna doba.

regsy
29. nov 2023

@zuz0404 Ja byť tebou, by som tam šiel. V životopise si isto ich IS nemala, a aj tak ťa pozvali. Každá normálna firma ráta s tým, že človeka musí zaškoliť, nikdy nikto nie je hotový na 100%. Držím palce 😉

dadka1997
29. nov 2023

@zuz0404 na zakladne životopisu, ktorí si poslala ťa pozvali na pohovor? Ak si to nemala uvedené, a na pohovor ta pozvali šla by som..

gejb
29. nov 2023

@zuz0404 urcite sa uz teraz neozyvaj a chod normalne na pohovor. Oni tvoj životopis predsa videli, ak by trvali na znalosti systému tak ta nepozvu.
Ak im teraz zavoláš ze to neovladas tak sa sama diskvalifikujes a ešte priznas ze si si to poriadne neprecitala. Chod tam a povedz ze síce s tým pracovať nevieš ale rada sa naučíš. Vybavene.

0silvia0
29. nov 2023

@zuz0404 keď poznáš problematiku, si znalá odboru, ich interný IS sa naučíš, išla by som.

zuz0404
autor
29. nov 2023

v cv to nemam tak snad ho aj citali :D pojdem tam a uvidim ... DAKUJEM za nazory

martul
29. nov 2023

@zuz0404 ja som bola na pohovore, kde som tiež všetko nespĺňala podľa ich zoznamu a aj tak ma zobrali. Zaucila som sa a v pohode.

mane01
29. nov 2023

@zuz0404 kludne chod, aj tak ta musia zaskolit, konuec koncov ani rovnaky IS nemusi byt vzdy uplne rovnaky, zalezi ake moduly si firma zakupila, nie vzdy vsetky kazda firma potrebuje. Nerob si z toho hlavu. Ked to pride na pretras, povedz, ze tento IS nepoznas, ale ucis sa rychlo. Okrem toho vsetko je to plus minus podobne…

tana85
29. nov 2023

hlavne im to nepovedz uz vo dverach, ked sa opytaju odpovedz pravdu, ale nevytahovala by som vsetko, co chcu a ja neviem 🤐

madeincssr
30. nov 2023

Dobrý pracovník je takmer vždy o snahe, chuti pracovať. Ak chce, všetko sa časom naučí. Smelo choď do toho. Možno tam natrafíš na dobrých kolegov. Vždy si povedz, čo také najhoršie sa Ti môže stať. Že sa po skúšobnej dobe rozídete? Je tam toho.