Podnikanie z domu - 67 EUR za balík a následná spolupráca

mina0202
19. okt 2023

Ahojte poznáte niektorá z vás firmu podnikanie z domu. Pán ktorý mi písal sa volá JAN PETRJÁNOS, JAN PETRJÁNOS, IČO: 01269020, KOVÁŘSKÁ 1056, MORAVSKÁ NOVÁ VES, 69155, mám tu aj jeho údaje keďže ich má na stránke. Pýta že treba za balík zaplatiť 67€ a potom budete spolupracovať. Jedná sa o predávanie Herbalife produkty. Máte s tým niketora skúsenosti ?

angel993
19. okt 2023

@mina0202 už len to že treba najprv zaplatiť by ma varovalo aby som do toho nešla.

simca06022011
19. okt 2023

Herbalife je klasické mlm (katalogovy predaj, nahananie aj novych registracii na predsjcov, nasledne provizie sa vyplacaju z predaja atd). Vieš si nájsť aj na Slovensku hocikoho kto ťa tam zaregistruje. Neviem ci máš záujem také niečo robiť.

Predpokladám ze ten prvý balík budú materiály k predaju, možno vzorky atď. Ale neviem. Opýtaj sa keď to máš platiť co v tom je. Neviem ci je to teraz pri každej registrácii. Napr LR keď som sa registrovala tak som kupovala "balik" a ešte aj poplatok členský som platila myslím ze každý polrok.

mina0202
autor
19. okt 2023

@simca06022011 takže si nemyslíš že je to podvod?

simca06022011
20. okt 2023

@mina0202 pozri, ja nepoznám daného predajcu. Ak chceš istotu, prihlás sa normálne do herbalifu slovenského cez ich oficiálnu stránku a máš istotu.

saraxyz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
oli18
20. okt 2023

@mina0202 Herbalife podvod nie je, len ho nik nekupuje. Je na trhu uz 30 rokov a je to placebo. Prajem ti, aby si zarobila aspon tych 67 €.

melanta
20. okt 2023

@mina0202 ak chceš robiť Herbalife, choď priamo cez ich web, nie cez niekoho neznámeho. Robia pravidelne semináre pre nováčikov, takže ak ťa zaujíma to, čo robia, prezisti si informácie a choď oficiálnou cestou. Mimochodom, Herbalife kupuje veľa ľudí, množstvo športovcov. Niektoré ich výrobky sú ako doplnky stravy naozaj dobré. Aj preto stále existujú, že to ľudia kupujú. Žiaľ, zlú reklamu im robia predajcovia, ktorí na to lákajú ľudí za účelom schudnutia a komunikujú, že ľudia schudnú vďaka ich výrobkom, čo nie je pravda. Tí, čo to vedia robiť, to takto nepredávajú a sú úspešní. Takže ak ťa to zaujíma a chceš robiť v MLM, tak to kľudne skús, len nie cez žiadneho Jana. A samozrejme priprav sa na to, že si kúpiš na začiatok ich výrobky a určite za vyššiu cenu ako 67 eur, keďže logicky ťažko predávať niečo, ak si to neochutnala a ak sama nie si toho fanúšikom.

mina0202
autor
20. okt 2023

@melanta ja som našla ich stránku kde som sa vyplnila dotazník a potom mi napísal ten Ján peterjanos poslal mi videá kde o Tom rozprávajú a podobne vyplnila som dalzik dotazník nikde som nedávala svoje osobné údaje. Len také základné a potom mi zavolal rozprávali sme sa asi 25 minút pytal sa má že či tu spoluprácu primam a podobne. Potom povedal že za balík treba zaplatiť a že to je taký školáci program. No ja ešte neviem sa rozhodnúť

melanta
20. okt 2023

@mina0202 to si mala napísať hneď, že on ti písal na základe toho, že ty si vyplnila dotazník. Áno, u nich sa za úvodné balíky platí. Nevieš sa rozhodnúť - máš rada alebo teda zaujíma ťa zdravý životný štýl? Chceš sa v tej oblasti vzdelávať? Aby si nebola iba otravný predajca ale aj skutočný poradca? Ak odpoveď je na všetko áno, tak do toho choď.

zuzubb007
20. okt 2023

Boze herbalife len toto netlacit ludom do hlav, mam znamu a tej z toho preplo doslova, na zaklade herbalife je zdrava, mlada, krasna a atd. vypijes caj a dostanes energiu na dva dni a podobne dristy, normalne tolko blbych ludi je, ze si to kupi az nechapem

alickapusinka
20. okt 2023

@mina0202 jasne že áno herbalife budeš musieť núkať ľudom a budeš platená od toho koľko toho predáš. Ten poplatok zrejme bude pre neho že nalákal niekoho kto to bude predávať .Je to podomový predaj to znamená že budeš musieť chodiť k ľudom a otravovať ich aby kúpili .A teraz ak je na trhu kopec nových produktov nove firmy tak toto sa bude predávať ťažšie. Moja známa sa tak dala zlákať firmou kozmetickou na O..E a nakúpila produkty ale že do bludu vopred že bude predávať lenže ak toto urobila ani nie do 2 rokov zomrela náhle a teraz to dcéra musia rozpredávať za zostatkové ceny a chodí hore dole unavená a predáva popri robote. Tak to je aj herbalife. A TY si hľadáš brigádu žeby si si zarobila ešte si nič nezarobila a už máš platiť nič neplať. Budeš musieť chodiť predávať. Poradím TI teraz majú Realitne kancelárie tak že berú ľudí na hľadanie nehnuteľnosti ak vezme do ponuky dom/byt garáž čo si odporučila TY a predá ju máš s toho hotové peniaze na ruku väčšinou je to 200 eur za typ a máš hotové peniaze aj to robím popri robote a podnikaní. Nikam nechodíš TY len dávaš typy a z domu cez meil a telefon všetko robíš. Nič TI do toho netreba vstupný kapitál ešte peniaze dostaneš TY. Príklad vieš o susedovy že predáva byt TY ten dotyčnej osobe z RK dáš typ ked jej ten dotyční dá predať po predaji máš čisté peniaze na ruku.TY len povieš že aby išli tam dáš typ všetko robia ONI volajú idú a TY len čakáš.

simca06022011
20. okt 2023

@alickapusinka tak zase mlm nie sú tieto prípady, ako tvoja známa;) sú to pyramídy typické ale žiadne produkty na sklad si kupovať nemusí co by ešte dedici mali od nej kupovať:D takto funguje všetko do avonu, Oriflame, tupperware, amway, ... lr... just... A mohla by som.hodiny menovať. Pre niekoho to je, pre niekoho nie.

alickapusinka
20. okt 2023

@simca06022011 ale princíp je ten istý že bude musieť chodiť za ľudmi a otravovať ich .Ešte nič nezarobila už má zaplatiť vstupný poplatok všetko je to na jedno kopyto. Je normálne že si hľadá brigádu a nič nemá a ma zaplatiť 67 eur kde ma záruku že to popredá čo ak sa výrobku skonči tomu záruka komu predá produkty po záruke a peniaze má fuč.

simca06022011
20. okt 2023

@alickapusinka no tak.vo väčšina týchto mlm to je. Bud poplatky alebo minimálna výška objednávky atď. Toto nie je "zamestnanie", toto je v podstate podnikanie. Tak to tak treba brať.
Vidno ze si to nikdy nerobila a nemáš o tom šajnu:D