Podnikanie s textilom

23. aug 2023

Je tu niekto kto ma kamennu predajnu s oblecenim? Dlhu dobu uvazujem o otvoreni butiku velkostou do 50m2.tovar mam kde nakupovat velkoobchod Polsko. Som doma bez prace nemusim pracovat. Kludne aj minimalka bude stacit len aby som mala pracu a nebola doma. Manzel ma podporuje nech vyskusam uvidim. Je toho vela na trhu predajni ale ked pozriem na nete inzeraty odstupim prevadzku tak vsetko kaviaren restauracia krčmy atď. a predajne textil veľmi malo...

irusa
23. aug 2023

no vzhľadom k rozmachu obchodných centier a veľkého výberu online shopov by som do toho určite nešla

deti95060810
23. aug 2023

závisí kde... na dedine? neoplatí sa. malá kúpna sila
v meste? určite nie blízko OC...skôr niekde na sídlisku - veľa ľudí na menšom priestore.
ale tiež tomu veľkú šancu nedávam... handry kúpiš už ozaj všade...

viestta
23. aug 2023

Ono zavisi aj od toho kde je ten obchod. Na vacsej dedine daleko od mesta by sa mohol uzivit ak by mal dobry sortiment, teda taky co ludia potrebuju rychlo kupit. Inac to asi sancu nema, lebo konkurencia ako je vyssie napisane je velka. Mozno k tomu aj nejaky iny tovar ako papierncstvo, drogeria...

luccija
23. aug 2023

To by som sa radšej zamestnala na pol úväzok ako robiť kamennú predajňu.Zalezi aký kraj, aké veci, celý deň tam stáť, spravovať siete, ďalší tovar stále musíš mať niečo nové a nepredané sa kopí...
Kamarátka ma obchod v Trnave a Piešťanoch, ale Piešťany tam je veľa turistov predáva drahšie veci, kozene kabelky darí sa jej, ale veľa záleží od miesta.
Lacných veci je všade veľa, keď už drahšie...
Ja by som radšej spravila službu pedikúru, kozmetiku prerob to a niekomu prenájmu poprípade si sprav kurz a rob tam aj ty.

zenulkaaa
23. aug 2023

Uz ked takyto napad, tak radsej by som si otvorila eshop. Kamenna predajne v dnesnej dobe oproti obchodnym centram.. no malokto tam uz chodi

zuzka1117
23. aug 2023

Určite zlý nápad.