Ahoj, mám otázku, dá sa uživiť iba pedikúrou? Navyše by som potrebovala pracovný čas iba v čase škôlky, školy, nie večer a víkendy. Ďakujem.
Zazraky sa deju vždy. Ale mat otvoreny podnik na služby iba 8 az 15 v pracovné dni je tak na dlhoročné splátky dlhov a nie zárobok... Ak mas za tych 8 hodin mat 100 eur tržbu, tak je to 12 eur na hodinu od klientov. Klientov co su v tom case v práci...
Za mňa od 8-15 nie, kedy sa k tebe dostane človek čo pracuje skoro každý do 16-17?
Odvody sa musia zaplatiť + výdavky, ako zabezpečiť podnikanie a ak nezarobí viac tak sa to neoplatí. Musela by si si to prispôsobiť tak, aby si bola v pluse (minimálne robiť napr. aj v sobotu).
Tak ked nepotrebujes nejak extra vysoky prijem podla nna sa da uzivit. Vies si podchytit dochodcov napr tak ze budes mat pojazdnu pedikuru, maminy na MD/RD, tiez vela ludi robi na smeny. Mam kamosku co robi takto ale nechty a uplne v pohode sa vie uzivit ale teda salon ma vo velkom meste.
Ja som pracujuca a nemam problem si dat termin dolbeda ze si odskocim namiesto obeda.
Mala by si si to prepocitat, ze kolko potrebujes zarobit po odcitani nakladov, dovodov, dani a za aky cas si schopna stanovenu sumu dosiahnut.
Ahoj, odpovedám ako človek čo pracuje v tomto smere niekoľko rokov😊 vieš si zarobiť ako pedikérka aj v takomto čase, tvoje pravidelne klientky/klienti budú prevažne v dôchodkovom veku a nebudú mať problém navštíviť ťa v tomto čase. Idealne ak budeš chodiť ku klientom domov. Keby máš nejaké otázky tak kľudne píš. Pozdravujem😇
Niektoré pedikerky chodia v doobednych hodinách do domovov dôchodcov a ošetrujú im podľa potreby nôžky,poobede a cez víkendy riešia štandardných pracujúcich klientov
Ano, u nas v dedine pracuje len do 15-16 hod.zije sama s detmi ma plno, ze cakas 2 t na termin, ak nema termin v prevadzke ide v tom case do domacnosti v ramci dediny
@stary_ujco preco?20 eur pedi, 35 s gellakom, plus spony a ine veci...na kazdu ma hodinu
Áno, ja chodím k žene, ktorá robí iba pedikúru a myslím, že sa uživí veľmi slušne. Ale teda robí poobede, večer a víkendy. Čiže vtedy, kedy ľudia tieto služby využívajú najviac, keďže cez deň je väčšina v práci. Čiže ak chceš robiť len v čase cca 8-15, tak podľa mňa nemáš šancu uživiť sa. Služby sa poskytujú vtedy, keď ich chcú zákazníci.