Podarilo sa vám zarobiť prácou na doma?

24. jan 2024

Ocitla som sa v blbej situacii.Po rodičovskej som bez prace.Dcera ma zdravotne problemy a 4x do tyzdna cestujeme na osetrenie.Rano do skoly,pred obedom pre nu,ideme do nemocnice,prideme pred stvrtou,ucit sa,kolobeh.Mensiu taham so sebou,do skolky moze az v septembri.Muz ma dve prace.Ja neviem co robit.Som zapisana v roznych agenturach,ponukaju mi stale iba do vyroby,3 smeny,zavody uplne od ruky.Volaju mi spolocnosti ako OVB,poistovne,ze staci 100 telefonatov a do 30 stretnutí mesacne a budem mat stabilny zarobok.Neverim tomu,ale nemozem vyberať.Podarilo sa niekomu takto zarobit aspon par sto eur?Alebo call centra.

natall113
24. jan 2024

Z možností ktoré opisuješ by som išla do call centra

dadis
24. jan 2024

Skus vybavit na staraiu opatrovatelsky, ked ma taje vazne zdravotne problemy. A tie callcentra tiez popri tom by som skusila

autor
24. jan 2024

@dadis nepisem,ze ma vazny zdravotny problem.Ale ma.Casovo je to strasne obmedzujúce.Opatrovatelsky je na vazne diagnozy.Ja by som robila cokolvek,len sa neviem zmestit do toho casoveho okna

denkabemommy
24. jan 2024

Prepáč, nechcem byť zlá ale 3 roky si bola doma, prečo si sa v niečom nevzdelávala? Aj keby si tomu venovala 1-2h večer, tak by si mala teraz iné možnosti. Prácou doma sa dá zarobiť a veľa, len na to treba aj niečo vedieť. Teraz ti naozaj ostávajú len financie alebo call centrá.

martinkatinka
24. jan 2024

Tak ak si napríklad kaderníčka, asi nemôžeš robiť účtovníctvo z domu.
Zrejme od septembra hľadať niečo medzi 8:00 a 14:00

autor
24. jan 2024

@denkabemommy nebola som doma,ako to vies? Pracovala som na polovicny.

autor
24. jan 2024

@martinkatinka to je mi jasne. Preto sa nehlasim na rybársku lod. Ale potrebujem nieco do septembra.

denkabemommy
24. jan 2024

Prečo v tom úväzku nepokračuješ?

autor
24. jan 2024

@denkabemommy pretoze chodim s dcerou kazdy den okrem jedneho na zakrok a nestiham to.

martinkatinka
24. jan 2024

Autorka. No a neviem teda, keď máš doma trojročnú, či by si pri nej vedela robiť niečo z domu. Ci sa ti zahrá, tých cca 6 hodín sama?

autor
24. jan 2024

Dakujem za komentare,anili jeden mi nepomohol.Vsimla som si to aj v iných diskusiách,maloktora neutralne poradí k veci,iba kritizujú,podozrievaju,vzdy sa to zvrhne.Nie som lenivec ani nezneuzivam system.Nikdy som nebola bez prace.Pekny den vsetkym a verim,ze ani jedna z vas nebude nikdy riesit situaciu bez prace

ibatanecnica
24. jan 2024

a čo tak spraviť si nejaký kurz - nemáš vzťah k niečomu ako nechty, kozmetika, kaderníčka? Akú máš školu?

lucka_ke
24. jan 2024

do septembra by som išla upratovať domácnosti, nie je to práca snov, ale časovo si to vieš prispôsobiť podľa seba a mladšiu vieš zobrať so sebou, potom skús niečo v škole/škôlke, hoci pomocnú silu do kuchyne alebo upratovanie len kvôli času, ktorý ušetríš na ceste po dieťa a potom ke´d ti vyrastú môžeš mať svoju vysnívanú prácu

simca06022011
24. jan 2024

nemyslim, ze v tom tvojom kolobehu sa do niecoho vpraces.. kolko mas vlasnte hodin na pracu... ? rano? 4-5? mozno upratovanie, len to je take.. napr. restauracie a pod upratuju casto rano.. len to je taka praca tazsie zohnatelna. Rovnako tie pomocne prace, v skoel a kade tade, to je v mojoom okoli obsadene, uz ked vedia ze niekto vypadne... ono je to aj dost taky nestastny cas.. vtedy vacsina pracovat moze, cize ani take ze polovicny niekde do shoppingu, predavac, dokladac v obchode... iba na takyto cas asi nebude, ale dalo by sa to poriesit, tam pracuju aj vikendy, jeden den dceru nevozis. Ale tu je zase dalsi problem, ze mas este mladsiu... a tu nemas kam dat asi.
neviem aku mas profesiu povodnu, co robis, ale z domu sa len tak hocico robit neda.

martinkatinka
24. jan 2024

Tu ti nikto zázračnú radu nedá, pretože jednak máš doma mladšiu, takže pri nej neviem co by si stihla robiť. Druhá vec je, že teda nemôžeš robiť hocičo, pretože ani nevieme ci si, čo máš vyštudovaný, aké zručnosti.
Takže sama dobre vieš, že nič zázračné sa tu nedá vymyslieť ani ti tu nikto neponúkne super job na doma bez toho, aby si nič nerobila.

autor
24. jan 2024

@martinkatinka super job bez toho aby som nič nerobila?? Prosim?

martinkatinka
24. jan 2024

Áno, sama píšeš, že máš doma ešte mladšiu. A zrejme nemôžeš pracovať z domu pri nej, budme úprimne, to sa fakt nedá.

dadis
24. jan 2024

Autorka, verim, ze mas tazke casy, ale uvedom si, ako sa spravas k ludom naokolo. Pisali sme, aby sme ti pomohli a co sme od teba dostali?

myzma
24. jan 2024

https://www.dreamlux.sk/kontakt-dreamlux pozri tu, volne pracovne miesta na prácu z domu. Overená firma. Nezbohatnes, ale par stovák si vieš zarobiť.