Ahojte, od septembra som na Pnke, ale teraz 31.12 mi konci pracovna zmluva v práci. Toho 31.12 chcem aj pnku ukončiť, lebo je dosť možné že od 1.1 budem mat novu prácu. Ako sa to potom riesi, pošlú mi z tej starej práce zápočtový list, alebo si to mam potom sama vyžiadať? A teda keď toho 31.12 skončím pnky, kde to mam potom doručiť na socialky, či aj do prace, hoci mi tam k 31.12 skončila zmluva? A to je všetko, čo mam spraviť, nič viac netreba riešiť? Ďakujem
@lucinika ďakujem. Ono ja by som mala pokračovať v Pnke ešte aj v januári, nenam to úplne doriešené, ale keďže sa mi črtá nová práca práve od januára, budem to musieť ukončiť k tomu 31.12.kedy mi konci zmluva aj v predchádzajúcej práci. Dobre, ďakujem, teda najpravdepodobnejšie to ukončím ku koncu mesiaca a pošlem to potom aj zamestnávateľovi aj sociálke. Ďakujem.
@saka90 v prvom rade, výpoveď pripadne ukončenie PP dohodou môžeš dat ty počas PN, ale zamestnávateľ tebe nie. Aj po výpovedi môžeš pokračovať v PN. Zapictovy list ti je povinný zamestnávateľ vydať zo zákona, bud ti ho zašle postou alebo si ho vyzdvihnes osobne. Ak chceš ukončiť PN k poslednému dnu pracovného pomeru určite by som doklad o ukončení odovzdala zamestnávateľovi.