Dobry den, rada by som sa spytala na jednu vec ohladom PN pocas vypovednej doby. Dostala som vypoved od zamestnavatela z dovodu zrusenia mojho pracovneho miesta-nadbytocnost, a pracovny pomer mi skoncil k 31.3.24. Od 21.3.24 som zostala PN. Predlzuje sa mi koniec PP o tie dni na PN alebo uz zanikol? Potrebovala som si dat doporiadku zdravotne zalezitosti a 1.5. nastupujem do novej prace. Dakujem
@sayonara15 pp skoncil k 31.3.24.
Laik
@taynee
PN ukoncujem k 30.4. , takze mi PP konci k tomuto datumu?
nie, mam uz novu pracu k 1.5., takze nic nemusim uz oznamovat v tejto praci? Aky teda postup mam zvolit? 26.4. idem este na kontrolu k dr
@taynee nie
@taynee velmi pekne dakujem, este som za 25 r nedostala takuto vypoved, nevedela som ako to chodi. Idem este vramci vychadzok na PN odovzdat nejake veci a tym to teda konci
@sayonara15 ale prever si tu vstupnu zdravotnu prehliadku u noveho zamestnavatela
je divne ze ju neziadali
@taynee o žiadnu PN sa nič nepredlzuje
@zmrzlinka2021 poznám osobne pripad, ze dostal zamestnanec vypoved z organizac.dovodov, miesto sa zrusilo. Ochorel 2 dni pred skoncenim pp, ked mu uz takmer uplynula celá vypovedna doba, pricom sa mu pp nepredlzoval o tieto dni.
Pp skoncil, on pokracoval v pnke az do operacie, ale zamestnancom už nebol.
@taynee pracujes na mzdovom a personalnom?
@taynee dakujem za objasnenie.
Mna zmiatol ten pripad mojho znameho, ktory som uz popisala vyssie ako prebehol.