Dobrý odrobila som 4 dni v práci a zvyšok som bola na PN kvôli chorobe . Na zmluve mám 800, čistý okolo 1200 euro a prišlo mi 500 euro. Nie je to trošku malo ?
Od 11-teho dňa PN vypláca SP, takže ešte tu prídu peniaze odtiaľ.
Pises kus jak tatar. Na pracovnej zmluve mas 800, ale v cistom mas 1200 ci jak? To nedava zmysel. Jedine, ze ti zamestnavatel nacierno vyplaca cast penazi. Ak to tak je, potom stat o tom nevie, a teda za tvoju oficialnu vyplatu povazuje sumu 800€. Ze dostavas daco bokom, to stat nevie a bud rada, bo ked to zisti, mas po ptakoch.
Ja ked som mal 900€ cistych a bol som cely mesiac PN, tak som dostal krasnych 840€ za to, ze som cely mesiac ani prstom nepohol. Takze nic hrozne
@thirstymonk pozor na vyraz, ja som napisala jednej mamicke hotentot a uz bolo zle, bola som na pranieri :D
@bublinka1426 som sa pomýlila , PN som bola od 12
tak mas za september 8 dni odrobene, a dalsich 10 dni plati zamestnavatel a ostatok SP. takze este ti dojdu okolo 15. 10 na ucet peniaze zo SP
@bublinka1426 Ale ja ked som išla na PN , tak som nedavala žiadny IBAN. Mám elektronickú PN.
Pride ti postou, zamestnavatel by mal poskytnut tvoj iban do SP, vtedy by ti nabehlo na ucet
@bublinka1426 nevadi, ja sa praniera nebojim 🤣
@dancingqueen321 tak je ešte možne že mi pride na účet?
tak potommzamestnavatel zadaval. ( 15.10 cca) a ked nie postou ( cca 27.10)
jasne SP posiela 15.10 alebo sekom okolo 27 dna v mesiaci.
@bublinka1426 dobre ďakujem krásne 🤘🏼
@bublinka1426 bola si dodžubaná za hotentota? a to už prečo? ja ten výraz používam úplne v pohode a hocikedy a na hocikoho 😀
@lonely66 nuz su tu zienky nedotknutelne. 🙂 co uz. a podla, mna hotentot je tak rozkosny. poznam omnoho horsie vyrazy,
nie je zac.
@bublinka1426 ešte by to mohol byť totenhot 😀
ako dlho si bola PN.
prve 10 dni plati zamestnavatel.
prve dni 1-2 su tusim len 25 % DVZ
potom je 50 % DVZ