Platobné podmienky v Pepco Slovakia s.r.o.

babikah
8. jún 2015

Pepco Slovakia s.r.o.

katy2
8. jún 2015

Asi ako v kazdej podobnej firme... Nic moc.... Ale ked neprsi, aspon kvapka....

jeennyv
8. jún 2015

poznam jednu co tam pracuje...toto je velmi individualne, ved veduca co predajna to ina, takisto kolektiv...u nas su pepca vacsinou v obchodnych centrach cize rataj, kratky dlhy tyzden alebo cely den od 9.00 do 21.00 a plat klasicky ako je v obchodoch cca minimalka ci nieco na viac....

babikah
autor
8. jún 2015

jeennyv ďakujem, to mi celkom stačí

ladynatalia
1. júl 2016

Ja som chodila do pepca v humennom 🙂 vzdy usmiavava predavacka pri pokladni vedela so mnou porozpravat popri tom ako blokovala ... nebolo to take ako sa mi stava niekedy ze predavacka blokuje a dovi ... ochota!!! usmev ! ludske spravanie ... milu predavacku rysavku stretavam v meste ked sa prechadzam s rodinou ... stale podravi a stale sa usmieva ... v pepcu uz nepracuje ale prajem jej vela uspechov 🙂 nech ziju ludia s chutou pracovat a hlavne s dobrou naladou 😉

tajka1986
1. júl 2016

@ladynatalia jasne lebo kazdy den by si sa usmievala na stovky ludi co tam pridu. Uz ta vidim. A hlavne ak tam je 12hodin co sa bezne stava. To vravis preto,lebo nevies co znamena pracovat s ludmi...

renca70
4. júl 2016

Ja som pracovala v Pepcu, prijali ma na čiastočný úväzok, otvárali sme novú predajňu, no makačka neskutočná. Zo začiatku nedostatok personálu, no keď naplnili stav, tak ma bez udania dôvodu zo dňa na deň prepustili. Teda dôvod bol, že už čiastočný úväzok už nepotrebujú. Úžasný prístup.Plat je na plný úväzok 570 € v hrubom.

ladynatalia
5. júl 2016

Praveze viem dobre ake je pracovat s ludmi a ake to vie byt o drzku niekedy .. Pracujem kazdy den a nehovorim ze slecna predavacka taka bola nonstop len pisem ze bola stale zdvorila a usmievava 🙂 a ako pise renca70 bez udania dovodu ta vyhodia ani nevies ako ... Jeden den robis a na druhy den uz nie

renca70
5. júl 2016

@ladynatalia Ja som pracovala v dobrom kolektíve, aj preto mi je to ľúto, len prístup ,, manažmentu,, je otrasný. Robila som tam necelé tri mesiace a za tú dobu sa tam vystriedalo veľa personálu. Pretože keď nastane nejaký problém, nikto z vedenia nemá ochotu to riešiť. Je to všetko na babách a tie ťahajú od vidím do nevidím - piatok, sviatok a za dosť malé peniaze.

ladynatalia
5. júl 2016

Viem ake to je :( az velmi dobre .. Aby ta vyhodili vymyslia si hocico ... A najhorsie je skoncit niekde kde bol kolektiv faajn :/ je mi to luto renci :(