Plat vedúcej školskej jedálne

lilien239
11. júl 2022

Ahojte,prosim vas neviete ako je to platom veducich skolskej jedalne? Mam Bc.z vyzivy ludi a zacala som robit veducu skolskej jedalne (robim objednavky tovaru,jedalnicek,seky,sklad-prijem,vydaj,na konci mesiaca komplet vykaz skladu,financii/penazny dennik, ked vypadne kucharka ci sila robim ja)platovo to mam 713 vhrubom plus 200€ osobne hodnotenie.Ja sa v tom nevyznam,tak ze ci mi niekto neporadi ze ci som platovo spravne zaradena 🙂

perdita11
12. júl 2022

@lilien239 aky region?

saxana000
12. júl 2022

Podla mna uplne normalny plat.. Bez tych 200 osobneho by to bolo malo ale takto fajn.Ako mas postavenu zmluvu bude aj vianocny plat? Takisto dovolenky mate asi viac nie?

krajinka
12. júl 2022

@lilien239 osobný príplatok máš vysoký ale ten základ nejaký nízky akú máš platovu triedu a stupeň?

andreafa
12. júl 2022

@lilien239 je to tvoja prva praca po skole? Lebo, ak ano, plat no nic moc, ake ak si sama ok. Ak si ale expertka na vyzivu s rodinou, tak plat totalne o nicom 🤷‍♀️

lilien239
autor
12. júl 2022

@perdita11 bratislavsky kraj

lilien239
autor
12. júl 2022

@saxana000 o vianocnom neviem nic a dovolenku 2tyzdne v lete a potom 2tyzdne v zime.

lilien239
autor
12. júl 2022

@krajinka praveze tu platobnu triedu neviem myslim ze ekonomka spominala ze mi nevyjde na 5tu tak asi 4triedu
Ked som pozerala platove triedy v skolstve tak v hrubom ako mam ja tam taka neni tak preto ma zaujima ako to je.a na stranke jedalne sk som citala nejaky prispevok ze sa zamestnavatel pytal ked ma zamestnanu vedycu SJ ktora ma bc ale nema v zamerani nic v oblasti vyzivy ci ma narok byt v 8 platovej a tam odpisli ze vedu sj by mala byt 7-8platova trieda zalezi od toho co vykonava vsetko ci aj urctovnictvo si sama robi..

lilien239
autor
12. júl 2022

@andreafa prva v skolstve a v tomto smere.bez toho osobneho hodnotenia by som to za ten plat nerobila lebo je tam fakt toho vela hl to uctovnicrvo a uzavierkly na konci mesiaca...

krajinka
12. júl 2022

@lilien239 taký plat vidím v 5 triede a 4 stupni...u nás máme všetci nepedagogicki podľa kolektívnej zmluvy 14 stupeň bez ohľadu na počet rokov praxe

lilien239
autor
12. júl 2022

@krajinka ja sa v tich tabulkach stracam.len som chcela vediet ci ked si ako veduca vsetko aj uctovnictvo...riesim ja sama ci som dobre zaradena.ci maju bezne veduce ked zacinaju takyto plat.

krajinka
12. júl 2022

@lilien239 môžem zistiť od našej vedúcej... len ako hovorím u nás máme všetci 14 stupeň čo je vlastne najvyšší plat v danej triede ale osobné príplatky nič moc

lilien239
autor
12. júl 2022

@krajinka dakujem moc 😊

lilien239
autor
12. júl 2022

@lilien239 zabudla som ze varime aj Zs,MS,dochodci,a jasle

daniela2202
13. júl 2022

To je ale ohodnotenie, či by minister stal ráno z postele