Ahojte,prosim vas neviete ako je to platom veducich skolskej jedalne? Mam Bc.z vyzivy ludi a zacala som robit veducu skolskej jedalne (robim objednavky tovaru,jedalnicek,seky,sklad-prijem,vydaj,na konci mesiaca komplet vykaz skladu,financii/penazny dennik, ked vypadne kucharka ci sila robim ja)platovo to mam 713 vhrubom plus 200€ osobne hodnotenie.Ja sa v tom nevyznam,tak ze ci mi niekto neporadi ze ci som platovo spravne zaradena 🙂
Podla mna uplne normalny plat.. Bez tych 200 osobneho by to bolo malo ale takto fajn.Ako mas postavenu zmluvu bude aj vianocny plat? Takisto dovolenky mate asi viac nie?
@krajinka praveze tu platobnu triedu neviem myslim ze ekonomka spominala ze mi nevyjde na 5tu tak asi 4triedu
Ked som pozerala platove triedy v skolstve tak v hrubom ako mam ja tam taka neni tak preto ma zaujima ako to je.a na stranke jedalne sk som citala nejaky prispevok ze sa zamestnavatel pytal ked ma zamestnanu vedycu SJ ktora ma bc ale nema v zamerani nic v oblasti vyzivy ci ma narok byt v 8 platovej a tam odpisli ze vedu sj by mala byt 7-8platova trieda zalezi od toho co vykonava vsetko ci aj urctovnictvo si sama robi..
To je ale ohodnotenie, či by minister stal ráno z postele
@lilien239 aky region?