Ahojte. Zaujima ma váš nazor, Myslite si ze je v poriadku pracovať v tejto dobe za 500e? Napr od 8-17 + cesta 30min ..totizto sem-tam si pozriem profesiu, a ako vidím väčšina platov sa pohybuje tak v rozmedzi od 500-600 v cistom a nejak mi nejde do hlavy pri takychto cenach, dostat takto plat na účet 🤔 ja len tak, tema na odreagovanie, nieje to ziadne podrypavanie ani nic. 👍
Neviem aké inzeráty pozeráš ale už len predavačky (2.skupina) majú minimalne 650€ v čistom ak majú minimalku
A keby aj úplne nekvalifikovane práce (1. skupina) tak je to 568€
Minimálka je 700 € , zle inzeraty asi pozeráš....
Minimalka 700€, bez deti s uplatnenim nezdanitelnej casti v cistom 568,97.
Ja som predavačka a mam tych 920 v čistom 😉
To su inzeraty na nachytanie nesebavedomych ludi bez vzdelania, praxe,... Skusaju, ci najdu niekoho, kto je ochotny pracovat aj za menej nez je obvykle. Tak isto, ako ked nakupujes ty v zlave. Proste si musis vypytat viac. Naletia na to casto zeny, lebo si neveria a potom sa vsade rozprava, ze zeny zarabaju menej ako muzi. Ano, lebo si nevedia, alebo sa boja si vypytat viac.
Myslela som v čistom 😁 650-700 v hrubom mi vychadza v cistom okolo 500 + , plus cesta 100e za benzin/naftu...
A to ake inzeraty pozeras? Kde? Napada mi len upratovacka alebo uplne nekvalifikovana praca. Aj predavacka, administrativny pracovnik, sbs maju viac.
@klarissa25 to si dobra, tolko som nemala ani ako odb.zamestnanec v skolstve s vysokou skolou 😀 to kde tolko predavacky zarabaju, ak to nie je tajomstvo? Som prekvapena z toho platu, ozaj, v dobrom
Ja si myslím, že to v poriadku nie je.. je to málo.
To aké boli inzeráty, aké pracovné zameranie? Ale teda 600e v čistom je veelmi málo… vzhľadom na ten pracovný čas v podstate od rána do večera v práci, plus náklady na cestovanie, plus celkovo ako všetko v poslednej dobe zdraželo…
@aaadkaaa lidl...úväzok 140h mesačne 😉
Ponukli mi prácu v kancelárii 8-17:00, prax mam dostatočnú, 5r ako admin. pracovník, na pohovore mi bolo ponuknutych 750 v hrubom, co mi realne vychadza 520 cca v čistom. Precestujem minimalne 100-120. Ale prosím kľud, nehadajte sa tu prosím, je to iba tak informatívne, neprijala som ponuku.
Je to máličko. A už máš prax! V tomto je web profesia super, ze si vieš porovnať ponúkané platy v tvojom regióne na rovnakých pozíciách.
Minimálna mzda je 700 eur, to znamená že v cistim ak nemáš nejaké exekucie či zrážky tak plat je cca 560 eur netto
@andreakotesova nie je
@aaadkaaa Presne som to išla písať. Toľko som mala nedávno v školstve, pri takom istom počte odrobených hodín s jednou atestáciou, triednictvom, ZÚ a ešte aj roky praxe 🤷 A potom študuj VŠ, kurzy, školenia.
Autorka, na plný úväzok je to málo, na polovičný akceptovateľné.
@zmrzlinka2021 ale je 😉 sekretárky na katedre majú bezne 500-550 Eur v čistom. Nie každá katedra napr. ma peniaze na osobne príplatky.
@zuzanockamt vieš čo je divné? Predvčerom som bola s kamoškou, čo robí pomocnú kuchárku v zs. Nemá ani maturitu, robí od leta a videla som jej pásky. Plat v čistom od 750 do 800. Odmeny v novembri 800 eur, v januári 400. Je bezdetná
@andreakotesova sekretárka je pomocný pracovník, nie odborník, človek s VS.
@zmrzlinka2021 Ja asi zvážim career break , čistá hlava, žiadna zodpovednosť a plat porovnateľný, prípadne dorovnám doučkom. Len ešte musím cca 3-4 roky vydržať.
To aké inzeráty pozeráš?