Prosim o skusenosti aky je vas plat ucitelky v SMS ak mate 8 hodinovu pracovnu dobu?dakujem
@luccija robi sa 8h,plat 700 v cistom ,Kosicky kraj
To môžeš ísť do štátnej za menej hodín.My sme mali podstatne viac BA preto sa pýtam na kraj
@luccija smiem vediet ccca kolko
@luccija u aj ste upratovi a vydavali stravu?
Nie, strava sa dovážala a upratovala tá pani, ktorá stravu vydávala plus pomáhala s obliekaním deti, prezliekala prádlo.Nechcem písať plat bol oveľa vyšší.Nedaj sa na toto nahovoriť aj, keď peniaze treba to choď radšej do obchodu.Okrem toho budeš neustále chorá od deti a 8 hodín je s deťmi dosť náročné.Moja kamarátka v škôlke november chrípka, december brušná viróza pomaly každý mesiac virózy a ja po pár rokoch s deťmi chronicky zápal dutín a všetky možné baktérie, vírusy z vyterov.Pekna práca mne je ľúto za detmi, ale muselo som pozerať na zdravie a hlavne to, že keď kolegyne ochoreli či ich deti stále som bola v práci.
Ale tá spätná väzba od deti, láska a ten cit nakreslené obrázky pre mňa mi chybaju
Je tomurcite škôlka? Alebo zariadenie, ktoré sa prezentuje ako škôlka, ale je vedené ako klub?
@elizabet173 je v sieti skol,
To je veľmi malý plat. A budeš robiť 8 hodín a vlastne aj iné pozície(kuchárka, upratovačka,...) Chod radšej do štátnej, budeš robiť menej hodin a budeš len učiteľkou. A podľa mňa za podobnú plat.
@elizabet173 už som to tu čítala. Učiteľka mala aj upratovať, aj stravu vydávať....
Ja robím v súkromných jasliach. Nebudem písať priamo plat, ale napríklad ja som zamestnaná na živnosť. A čo som bola na pohovoroch u nás v meste, v každej jednej súkromnej škôlke chceli odo mňa živnosť a plat bol všade okolo tých 1000€.
@uprimnazienka 950 v cistom?
Už vieš, že budeš pracovať 8 hodín či iba si myslíš?lebo ja som robila v SMS a pracovali sme 6,5.Je to individuálne aj s platom.Odkial si aspoň kraj?