Plat v súkromnej škôlke

4. jan 2023

Prosim o skusenosti aky je vas plat ucitelky v SMS ak mate 8 hodinovu pracovnu dobu?dakujem

luccija
4. jan 2023

Už vieš, že budeš pracovať 8 hodín či iba si myslíš?lebo ja som robila v SMS a pracovali sme 6,5.Je to individuálne aj s platom.Odkial si aspoň kraj?

autor
4. jan 2023

@luccija robi sa 8h,plat 700 v cistom ,Kosicky kraj

luccija
4. jan 2023

To môžeš ísť do štátnej za menej hodín.My sme mali podstatne viac BA preto sa pýtam na kraj

autor
4. jan 2023

@luccija smiem vediet ccca kolko

autor
4. jan 2023

@luccija u aj ste upratovi a vydavali stravu?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
4. jan 2023

Nie, strava sa dovážala a upratovala tá pani, ktorá stravu vydávala plus pomáhala s obliekaním deti, prezliekala prádlo.Nechcem písať plat bol oveľa vyšší.Nedaj sa na toto nahovoriť aj, keď peniaze treba to choď radšej do obchodu.Okrem toho budeš neustále chorá od deti a 8 hodín je s deťmi dosť náročné.Moja kamarátka v škôlke november chrípka, december brušná viróza pomaly každý mesiac virózy a ja po pár rokoch s deťmi chronicky zápal dutín a všetky možné baktérie, vírusy z vyterov.Pekna práca mne je ľúto za detmi, ale muselo som pozerať na zdravie a hlavne to, že keď kolegyne ochoreli či ich deti stále som bola v práci.
Ale tá spätná väzba od deti, láska a ten cit nakreslené obrázky pre mňa mi chybaju

zuzana76
4. jan 2023

Je tomurcite škôlka? Alebo zariadenie, ktoré sa prezentuje ako škôlka, ale je vedené ako klub?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
4. jan 2023

@elizabet173 je v sieti skol,

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ankare
4. jan 2023

To je veľmi malý plat. A budeš robiť 8 hodín a vlastne aj iné pozície(kuchárka, upratovačka,...) Chod radšej do štátnej, budeš robiť menej hodin a budeš len učiteľkou. A podľa mňa za podobnú plat.

ankare
4. jan 2023

@elizabet173 už som to tu čítala. Učiteľka mala aj upratovať, aj stravu vydávať....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kate_cs
4. jan 2023

Ja robím v súkromných jasliach. Nebudem písať priamo plat, ale napríklad ja som zamestnaná na živnosť. A čo som bola na pohovoroch u nás v meste, v každej jednej súkromnej škôlke chceli odo mňa živnosť a plat bol všade okolo tých 1000€.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. jan 2023

@uprimnazienka 950 v cistom?

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz