Prosím Vás, koľko je plat dievčaťa, ktoré skončilo strednú pedagogickú školu a vychovávateľstvo a chce pracovať v materskej škole? Viem že sú tam nejaké skupiny ale nerozumiem tomu. Prosím poraďte mi.
Do googlu si zadajte-tabulkove platy ucitelov a hned prvy vysledok su komplet tabulky...
No a práve čítať ich neviem .... 500 euro je myslené hrubá mzda?
616,50 je plat začínajúcej učiteľky MŠ. Je zaradená v 8. platovej triede skupina 1. ale bude mať ešte príplatok pre začínajúceho pedagóga. ako začínajúca môže byť až dva roky. až potom bude samostatný pedagóg a môže mať iné príplatky, ako kreditový, triednictvo, osobný a pod.
@interpelacia čiže 616,5 v hrubom áno dostane určite? Ďakujem
@rqduskq ano, pokial ma tu skolu, ktoru si pisala. Mali by ju zaradit do 8 micky triedy. A ked si urobi atestaciu, moze byt v 9 tej. Vyssie uz len ked ma vs
Moze bsak este byt, ze ju ako zacinajucu zaradia do 7 micky triedy. Pocas tohto obdobia to mozr byt. A tam teraz neviem aky je plat, pozriem sa zajtra v robote
Uz som pozrela. 556, 5o
Pokiaľ neabsolvuje adaptacne, bude v siedmej platovej. Po jeho absolvovaní ju preradia do ôsmej. Rozdiel v plate tam veľký nebude, lebo ako začínajúca bude poberať príplatok pre zac. učiteľov a ten je zhruba rovnaký ako rozdiel medzi triedami
ďakujem vám pekne 🙂
Ahojte, rada by som sa aj ja opytala, kedze tie tabulky a triedy sa teraz nejako pomenili... Ide o to, ze Bc. mam vystudovane Ucitelstvo pre materske skoly (r.2008) a Mgr. mam Ucitelstvo pre primarne vzdelavanie (r.2010)... Na zakladnej skole som ucila 2roky (2010-2012), potom som bola zamestnana v inej firme, potom MD a RD a teraz sa mi naskytla od septembra prilezitost pracovat v materskej skole. A teda rada by som sa opytala, ci mi neviete poradit v akej triede budem zaradena a teda aky plat budem asi mat 🙂 (mam 2deti, som bez partnera, takze ten udaj je pre mna vcelku dolezity) Dakujem 🙏🏻
@pegyinka ahoj. Budes zacinajuca v 5 triede. Bez atestacie pocitam ze si. Tam je 678,50 e bez pripocitanej praxe.
@interpelacia dakujem ti velmi pekne 😉 a ano, bez atestacie, bez nicoho, okrem titulu a teda praxe, kedze som ucila na ZS...
Ahoj, plat je podľa tabuľky, nebude to veľa, podľa mna do 500€, ale ešte záleží od toho, kde. Ak v BA, tak tak ako som písala, ak inde, tak možno aj menej. Nemáš ešte žiadne odpracované roky, budeš mat adaptačné obdobie. No začiatky nie sú ružové. Držím palce