Ahojte,v akej platovej triede by som bola zaradena,ked som po skonceni skoly (VŠ pre II.stupen,AJ-SJ) pracovala pol roka a potom bola 15 rokov doma na materskej a neplatenej rodicovskej a chcela by som pracovat ako ucitelka v ZŠ na 2. stupni.
Zarata sa mi 6 rokov praxe? (Mame 4 deti).
Dakujem
@lukbe ona asi mysli 5 rokov studia plus polroka odrobeneho, co je takmer 6 rokov. Ale studium nezarataju. Asponsom sa s tym nestretla.
@lubkovaandrejka áno, aj ja si to myslim. Prax je len prax. Stačí sa pozrieť do tabuliek alebo sa spýtať v nejakej škole.
@suchonovam čo sa týka praxe, nechápem tých 6 rokov, ale aj tak za každý rok praxe sa prirátava pár drobných doslova… možno max 20€ za 6 rokov praxe…
Štúdium sa ti nezapočítava, ale materská a rodičovská dovolenka áno, ak si teda bola v pracovnoprávnom vzťahu. Od ukončenia pomeru sa ti už nezapočítava nič.
Studium som urcite nemyslela,ale cas straveny na rodicovskej a materskej a viem,ze je to 3 roky na dieta,no na 2 a viac maximalne 6 rokov. No kedze ma prijimali na dobu urcitu,tak sa mi asi nezarata nic,ano?
@suchonovam Po skončení pracovného pomeru sa ti nemôže rátať prax.
Budeš zaradená do 7. platovej triedy a zaráta sa Ti 6 rokov praxe...
@suchonovam ano, zarata sa ti 6 rokov prace za cas straveny na rodicovskej.
@suchonovam nemyslíš pedagogicku prax, ale odpracované roky. Materská a rodičovská - zamestnávateľ MÔŽE započítať 2/3 do odpracovaných rokov, max 6.. Pokiaľ mas ukončené adaptačné, tak ako samostatný pg zamestnanec do 7.PT, pokiaľ nie, do 6.
@suchonovam akých 6 rokov praxe? Píšeš, že si učila pol roka, tak nechápem.