Plat pracovníka v elektre - 2000 eur

20. nov 2022

Dobry den, nemate niekto skusenost? Pozeram ponuky prace z Nay elektro, Planeo elektro a pod a zvacsa sa to v BA kraji pohybuje okolo 900-1200 brutto. Znamy pracujuci v takejto predajni vsak spominal, ze zarobi 2000€ netto. Da sa realne tolko zarobit mesacne v takejto predajni?

tahomi
20. nov 2022

Jasne, predavac zarobi 2 litre v cistom 🙄
Ak maju volne u neho v predajni, hlasim sa.

viestta
20. nov 2022

Keď majú bonusy za predaj, keď ma dostatok prescasov, tak sa k tomu môže priblížiť v hrubom. Ale nebude to ani každý mesiac a určite nie pre nových zamestnancov. Podla mňa pánko tak trošku (a možno aj celkom dost) vymýšľa.

eerikusik
20. nov 2022

Ak pracuje ako vedúci predajne na predajni, ktorá robí veľký obrat, pricom má percenta z predaja tak áno,väčšinu mesiacov v roku ...inak nie

bennn
20. nov 2022

Nie. Never ľuďom. Klamú a prifarbujú si. Platy, centimetre, šťastný život, kde všade boli, čo všetko kúpili... ... Iba vedúci môže mať o pár stoviek viac. Ale 2000 neto nemôže mať.

tosomja
20. nov 2022

Robila som v predajni kde sme mali základ a zvyšok od predaja a áno, dalo sa. Aj viac. A žiadne nadčasy, len trebalo naháňať a dobiedzat do zákazníka a nepustiť ho bez nákupu. V tej dobe sa dalo pred cca 12-15 rokov dozadu. Teraz tam zarábajú o polovičku menej.

kvet123ka
20. nov 2022

2000 tazko mozno cez vianoce 1200

domca1408
21. nov 2022

nereálne...keby predavači zarábali 2000 eur tak sa vykašlem na účtovníctvo a letím len taký fukot....