Dobry den, nemate niekto skusenost? Pozeram ponuky prace z Nay elektro, Planeo elektro a pod a zvacsa sa to v BA kraji pohybuje okolo 900-1200 brutto. Znamy pracujuci v takejto predajni vsak spominal, ze zarobi 2000€ netto. Da sa realne tolko zarobit mesacne v takejto predajni?
Keď majú bonusy za predaj, keď ma dostatok prescasov, tak sa k tomu môže priblížiť v hrubom. Ale nebude to ani každý mesiac a určite nie pre nových zamestnancov. Podla mňa pánko tak trošku (a možno aj celkom dost) vymýšľa.
Ak pracuje ako vedúci predajne na predajni, ktorá robí veľký obrat, pricom má percenta z predaja tak áno,väčšinu mesiacov v roku ...inak nie
Nie. Never ľuďom. Klamú a prifarbujú si. Platy, centimetre, šťastný život, kde všade boli, čo všetko kúpili... ... Iba vedúci môže mať o pár stoviek viac. Ale 2000 neto nemôže mať.
Robila som v predajni kde sme mali základ a zvyšok od predaja a áno, dalo sa. Aj viac. A žiadne nadčasy, len trebalo naháňať a dobiedzat do zákazníka a nepustiť ho bez nákupu. V tej dobe sa dalo pred cca 12-15 rokov dozadu. Teraz tam zarábajú o polovičku menej.
2000 tazko mozno cez vianoce 1200
nereálne...keby predavači zarábali 2000 eur tak sa vykašlem na účtovníctvo a letím len taký fukot....
Jasne, predavac zarobi 2 litre v cistom 🙄
Ak maju volne u neho v predajni, hlasim sa.