Prosím Vas nevie niekto aký bude môj plat v čistom po novom teraz od septembra keď som začínajúci učiteľ, robím pedagogicku asistentku mam VS? Ďakujem
Pri podpise zmluvy ti bolo určite povedané do ktorej platovej triedy patríš a máš to aj v zmluve.
v platovom vymere je urcena hruba mzda, z tej sumy treba odratat 23% (to su priblizne vsetky odvody) a zvysna suma je cista mzda.
@lucka1999 táto stránka najpresnejšie vypočíta:
https://www.platy.sk/vypocet-mzdy
@lucka1999 ak to tam pišu tak , tak potom je to správne, nič menej ani nič viac, možno osobné, ale to býva nizke a môžeš a nemusiš mať.
@iwa7 akože toto by mali ovládať vysokoškolsky vzdelaní ľudia, bez debaty. To sú základné znalosti, ak dokáže vyťukať stránku MK, tak dokáže aj toto. To je základná znalosť, nikto nechce aby spravila webstránku na tom PC.
@lucka1999 ja si myslím, že pedagóg, ktorý je absolventom vysokej školy, by si mal vedieť vygúgliť tabuľku, ktorá je samozrejme na webe dostupná. Ja teda vysokú školu nemám, ale našla som rôzne platové tarify za minútu. vyrátať si potom čistú mzdu určite nebude problém pre človeka s VŠ