Ahojte, s muzom sa hadame...ja si myslim, ze pod 1000 e chlap nezaraba a on tvrdi, že áno .
ale áno, zarába... a nejeden
A vieš koľko takých je? Naozaj nie každý chlap ma plat ako sa patrí bohužiaľ stále sú profesie, ktoré zaplatené nie sú
Jasne ze zarába aj môj ako učiteľ
Tvoj muž má pravdu. Myslíš si, že bežne operátori výroby, skladnici, predavači atď zarobia nad 1000€? 🙂
muzi ano, chlapi nie 😉
Moj muž zaraba 900€
@zuzanka.zuzu Prepáč, no toto bolo veľmi trápne. Môj muž je skvelý chlap, pracuje 11 rokov v jednej firme ako skladník a 1000€ ma akurát v decembri, kedy sú vianočné odmeny. Nie je chlap zato, že nezarába veľa peňazí? Na základe zárobku by som rozhodne ľudí neposudzovala, svedčí to skôr o tebe ako o niekom inom 🙂
@mima172 ja mam tiez najlepsieho muza na Svete. Je pre mňa mužom a najlepším chlapom na Svete.
@mima172 vsak ja ti toho tvojho skveleho kludne doprajem, nemusis obhajovat pred svetom modreho konika ze malo zarobi 😂
@zuzanka.zuzu tak takéto zmýšľanie majú fakt len prízemni a obmedzení ľudia. Chod na hasicsku alebo policajnú stanicu a povedz tam svoj názor, to už nebudeš taká hrdinka co?
Každý zaraba v rámci možností, to iste môžem povedať - že žena nie je žena ak zarába pod 1000€
Nie je to o pohlaví, ale o danom zamestnaní.
moj chlap podnika a viac ako 1000 eur mi zial domov nedonesie momentalne
@zuzanka.zuzu nehadz prosim vsetkych muzov a chlapov do jedneho vreca. Ako je muž a muž tak je aj chlap a chlap... A evidentne nie je žena ako žena.
Su zeny, pre ktore muz zarabajuci pod 1000 eur nie je chlap. A chlap zarabajuci nad 2000 eur pre ne tiez nie je chlap, ale svina, ktora im nedopraje lahky zivot .😀
Záleží na tom, kde žijete, akú máte vysokú hypotéku, ... Ak v BA a mate hypo 600e, tak áno, je to málo. Keď žijete v MI u svokrovcov, tak sa to dá....
A ci vám stačí starý Ford, a dovolenka na Domaši, alebo musíš za každú cenu do Dubaja...?
A ci ste bez deti, alebo mate 3 deti?
@evamarek77 je to hanba aj tych ludi ze sa nechaju takto vykoristovat, toto je mentalita naroda... aka hanba statu? 🙈 my sme stat, ludia su stat
@zuzanka.zuzu Ja nič neobhajujem 🙂 No je naozaj smutné, že niekto hodnotí človeka na základe toho, koľko zarába. Chlap so zárobkom 3000€ môže byť čisté tupelo a nezachráni ho ani počet núl vo výplate, to isté platí aj naopak. A už na teba reagovať nebudem, je mi len ľúto tvojho super chlapa 😃
PS: 900 nemáva ani zďaleka 😉
@zuzanka.zuzu nemusíš tak jasne dávať najavo, že si na prachy... hlavne, že zarobí. Ale veľa, véééľa 😂 Trochu prízemné, ale budiž... každý máme nejakú úchylku 😉
Samozrejme, že je takých veľa. Ani môj nezarobí 1000, ja áno.
@mima172 podme sa venovať našim polovičkam ako tu strácať čas nad @zuzanka.zuzu život je až moc krátky strácať čas ľuďmi čo za to nestoja ❤️ tiež želám pekný večer.
@10zabka asi jedna z tých,ktorým sa pre 4 tisícky neoplatí ráno vstať z postele
Priemerný plat na Slovensku je cca 1200€ v hrubom, takže ak sa pýtaš na čistý príjem, tak to líže hranicu 1000€. A asi netreba vysvetľovať čo je priemer a áno, zarátavajú sa do neho ako zárobky žien, tak aj mužov.
@zuzanka.zuzu fakt sprostý komentár. A to sa takto prízemne nezvyknem vyjadrovať, ale pri tebe mi to nedalo.
@s_o_n_i_k_e Máš pravdu 😊 Aj tebe pekný večer ❤️
Ano zarábajú aj muži pod 1000€ akurát tu je téma, kde autorka písala, že jej manžel zaraba cca 800€ mesačne. Takže tvoj muž má pravdu.