neni to pravidelne ale pijem v robote resp. je to brigada, mam 18 a aby mi to rychlejsie ubehlo pijem a tiez aby sa mi lahsie zaclenovalo do kolektivu. raz mi dal aj sef fukat ale kedze chybaju zamestnanci nemoze s tym nic urobit ale odvtedy si davam pozor. ja neviem ci zo mna toto robi alkoholicku? neviem proste mam problemy nadvazovat vztahy s ludmi tak preto pijem aby to bolo lahsie.
Lebo tie kofy su lenive si otvorit clanok a precitat. Pri niektorych temach je toto prepisovanie velmi smiesne
Nerobis dobre,stane sa z teba alkoholicka v mladom veku. Pomohol by ti psycholog
Problémy riešiš alkoholom, to je najkratšia cesta k alkoholizmu. Keď nevieš nadväzovať kontakty, rieš to u psychológa, nie chlastom odbúrava zábrany.
Treba zmenit brigadu na miesto, kde pit proste nebudes moct... a vyhybat sa tomu celkovo, ked sama vidis, ze to "uvolnenie" na normalny zivot a kontakty potrebujes... neni to dobre, ze to vnimas ako nejaku "pozitivnu pomocku".. A cim skor tym lepsie, daj si stopku - uplnu...
Aj moj svokor zacal takto pit, ze lahsie sa mu komunikovalo s ludmi a hlavne s dievcatami. No dnes je z neho prechlastany opilec prvej triedy, jeden z tych, co spia kludne aj na ulici. Riesit akekolvek problemy alkoholom je cesta do pekla.
Ano, si bohuzial na najlepsej ceste k alkoholizmu. Zmenit brigadu nepomoze, v kazdej praci budes musiet do nejakej miery komunikovat s ostatnymi. Toto sa da riesit bud psychologom, pripadne ak mas velmi silnu socialnu fobiu, vedia pomoct aj antidepresiva. Vyhladaj pomoc skor, nez do toho uplne spadnes, alkohol naozaj nie je cesta.
velmi si vazim ze si sa v tejto prepitej proruskej (este aj v tomto) krajine nad sebou zamyslel a prisiel si tak skoro na tento problem, sto percentne vahldaj odbornika, su psychologovia aj poradenstvo online ak sa hanbis alebo nemas cas, su aj zadarmo na nete. Tlieskam ti
Poznám komunitu liečených alkacov, zacinali ako ty, a aj tak dopadli , v mladom veku prepitné trosky .
Cesta do pekla, odpudivy človek
neviem preco mi zmenili nazov temy z "pijem" na "prijem" ale ok