Personaslistky

11. júl 2023

Ahojte, tie co robite vo firmach personalistky, firmy cca 30-50 zamestnancov, zaujima ma ako mate zastresenu poziciu ktora sa stara o kvety, nakup kava,caj,mineralka, otvaranie dveri, nahlasovanie drobnych oprav, posta, nakupy kanc.potrieb, vybavenia kancelarii a vyzdvihovanie zasielok typu kurier, boxy, obcerstvenie na porady, sprava zasadaciek, kopirovanie/scanovanie, zakladanie dokumentov, udrziavanie kuchynky a chladniciek.

Mate to ako jednu poziciu alebo to ma rozdelene viac zamestnancov. A ak to maju kumulovane tak co ine robia, aku inu prac.napln maju.

sweet20
11. júl 2023

kvety - upratovacka, ostatne asistentka

bykaterina
11. júl 2023

zasadacku maju nastarosti veduci ty ktorý tam najvoac chodia alebo asistetnt, nakup asistentka, alebo ked je vodic tak ten chodil na nakup. otvaranie dveri- ide ten za kym ten dotycny ide ako ,,navsteva,, aj ho vyprevadí. a opravy nahlasuje ten kto to spozoruje - tomu kto to ma v kompetencii opravit, alebo zabezpecit -objednat.
postu vybavuje asistentka, samozrejme sukromneho kuriera si ide kazda dole sama k dveram

autor
11. júl 2023

@sweet20 dakujem, a asistentka robi len to alebo aj nieco ine? Co ja viem napr faktury cestaky pokladnu...

sweet20
11. júl 2023

faktury - uctovnicka, personalistka.. ona mi len potriedi to, preskenuje ked nestiham atd..

ibrunova
11. júl 2023

ja som robila niečo také- kuchynka, návštevy, telefóny, drobné nákupy, K tomu mi pridelili jeden úsek, ktorému som robila komplet agendu. Bola som recepčná a administratívna pracovníčka.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. júl 2023

@karinka223 o moju prácu vôbec nejde, ide mi o zvyklosti v iných firmách, preto sa pýtam personalistiek ako to majú v ich firme poriešené, či majú tieto prac. činnosti v kumulácii s inou prac. náplňou a ak áno zaujíma ma s ktorou.

muchotrafka298
11. júl 2023

Kvety - externa firma, ak sa bavime o interierovych. Vsetko ostatne asistentka, sukromne zasielky si vyzdvihuje kazdy zamestnanec sam. Plus este do kompetencie asistentky spada agenda ohladom BOZP a PO (zabezpecenie skoleni, spolupraca s technikom BOZP), evidencia faktur a podklady pre dochadzku zamestnancov. Firma ma do 40 zamestnancov - administrativa. Recepcnu zvlast nemame.