Idem sa trochu posťažovať 🥺 a zároveň po radu 🙏 Personalistika je môj sen už od štúdia na VŠ, bohužiaľ nemala som šťastie venovať sa jej pracovne naplno. Vždy som skončila pri administratívnych prácach. Teraz si znovu po rokoch hľadám prácu a narazila som na bankovníctvo. Naštudovala som si bankový systém, kapitálové trhy atď a úúúplne ma to očarilo, problém je, že aj keď som poslala životopis s motivačným do viacerých bánk ktoré hľadali pracovníka, nikto ma nepozval ani len na pohovor. To fakt mám smolu, že zase skončím v práci, ktorá ma nebaví? Syna mám dospelého, teda už nič ma neobmedzuje ako kedysi, že som musela stíhať ho vziať zo školy alebo riešiť prázdniny a pod. Poraďte čo by ste robili? Tie čo sa vám podarilo splniť si "pracovný" sen, ako ste postupovali?
@stasticko123 V tom bankovnictve si zarubala vysoko pokial ozaj nemas prax. Na pobocku nie je problem, ale tam znalost trhov nepotrebujes. Skus radsej personalistiku.
@beata_k prečo myslíš, že rúbam vysoko? Si pozri čo banky vyžadujú a ponúkajú. Stretla som sa s tým, že osoba zamestnaná roky v banke netušila, že NBS koordinuje napr. zúčtovanie bánk...učivo stredná škola...pravidelne sa stretávam aj s tým, že na úradoch, v poisťovni sú zamestnaní ľudia, ktorí by tam nemali byť...nedostatočné vedomosti...alebo ľudovo hlupáci, ktorí sa zamestnali cez známosť. Človek by si myslel, že rokmi sa niečo zmení...ale bohužiaľ 👎 ...ale to už som odbočila od témy 😁
@stasticko123 Ako pisem, na pobocku ano. Sama som tam robila a teda fakt brali kazdeho. No nemyslim si, ze na centralu vezmu niekoho bez praxe na poziciu v oblasti riadenia trhu a investicii.
@stasticko123 tajomstvo je v tom byt lepší ako konkurencia 🙂 to je cele