Pedikérsky kurz a následná živnosť

22. mar 2021

Ahojte baby. Mam nieco nacitane po nete ale prosim Vas je tu niekto kto si spravil kurz pedikerky a potom s tym pracoval? Stale ma to zaujimalo ale nikdy som sa k tomu nedostala. Mala by som vsak predstavu ze si spravim pedikersky kurz , neskor zivnost a chcela by som tieto sluzby do buducna ponukat doma .budeme stavat dom kde by som na to mohla mat miestnost pripadne osobitny vchod umyvadlo a tak..alebo mensiu osobitnu stavbu (jedna miestnost) urcena na to. Zaujima na ci je to realne a ci je tu zienka ktora nieco take vykonava takymto sposobom? Dakujem

77katarina
22. mar 2021

.

miruslb
22. mar 2021

.

lasina
23. mar 2021

Dá sa urobit, ale musíš mať priestor v dome vyňatí na podnikateľskú činnosť.dalej musíš spĺňať hygienické požiadavky na priestor, každá hygiena si ich určuje sama, čiže najlepšie kontaktovať hygienu,plus čo ti povedia, si Spiš na papier aby si to mala čierne na bielom.bude ti treba aj wc osobitne ..len v skratke čo sa týka priestoru: umývateľna dlažba, steny, samostatne umývadlo, tepla a studená voda, osvetlenie, vetranie, vchod, čakáreň...