Pedagogický asistent

lesankavh
Včera o 19:30

Ahojte začala som pracovať ako pedagogický asistent mám strednú školu s maturitou nepedagogického smeru.Takže som nekvalifikovaná,v pracovnej zmluve mám uvedené doplniť si vzdelanie.
Mám si spravit pedagogické minimum 2 ročné na strednej škole ale rovno BC ?dakujem 🙂

benit
Včera o 19:35

@lesankavh s bc budes mat vyssi plat. Led spravis neskor atestaciu tak to pocitis

zuzkaa1991
Včera o 19:35

@lesankavh ja mma strednú 2r spravnenu skolu ale zevraj je nový zakon ze potrebuje dotyčný mat vysoku skolu 1st

xtina1711
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
xtina1711
Včera o 19:58

@lesankavh aká je prosím ta tvoja náplň práce?🙂

kacena4
Včera o 20:08

moj nazor lepsia je bc specialne pedagogika studium sa zameriava na tvoju pracu ak si spravis 2r strednu budes sa zemeriavat na vychovavatelstvo a skolku. + je tam vyssi plat potom inak aj ucivo je lahsie na vyske (aspon co sme studovali s kolegynou a porovnavali)

meringe70
Včera o 20:12

Lepšie máš Bc, buď spomínaná špeciálna pedagogika alebo aj hocijaká iná, elementárna alebo nejaký konkrétny predmet. Platovo budeš o niečo vyššie keď budeš mať titul

lesankavh
autor
Dnes o 20:07

@xtina1711 náplň práce je pomáhať slabším žiakom v triede s učivom.
Poradiť im ak niečo nevedia,alebo nechápu.Rozdávam zošity ,šlabikáre,píšem na tabuľu príklady.Som pri prvákoch,čakám ich pri skrinkách ráno keď prídu do školy.Idem s nimi na obed taktiež im naberám polievku,pomáham nakrájať mäsko.☺️Čo je potrebné,alebo čo mi povie učiteľka pri ktorej som .✌️