Ahojte začala som pracovať ako pedagogický asistent mám strednú školu s maturitou nepedagogického smeru.Takže som nekvalifikovaná,v pracovnej zmluve mám uvedené doplniť si vzdelanie.
Mám si spravit pedagogické minimum 2 ročné na strednej škole ale rovno BC ?dakujem 🙂
@lesankavh ja mma strednú 2r spravnenu skolu ale zevraj je nový zakon ze potrebuje dotyčný mat vysoku skolu 1st
moj nazor lepsia je bc specialne pedagogika studium sa zameriava na tvoju pracu ak si spravis 2r strednu budes sa zemeriavat na vychovavatelstvo a skolku. + je tam vyssi plat potom inak aj ucivo je lahsie na vyske (aspon co sme studovali s kolegynou a porovnavali)
Lepšie máš Bc, buď spomínaná špeciálna pedagogika alebo aj hocijaká iná, elementárna alebo nejaký konkrétny predmet. Platovo budeš o niečo vyššie keď budeš mať titul
@xtina1711 náplň práce je pomáhať slabším žiakom v triede s učivom.
Poradiť im ak niečo nevedia,alebo nechápu.Rozdávam zošity ,šlabikáre,píšem na tabuľu príklady.Som pri prvákoch,čakám ich pri skrinkách ráno keď prídu do školy.Idem s nimi na obed taktiež im naberám polievku,pomáham nakrájať mäsko.☺️Čo je potrebné,alebo čo mi povie učiteľka pri ktorej som .✌️
@lesankavh s bc budes mat vyssi plat. Led spravis neskor atestaciu tak to pocitis