Ahojte do pedagogickej praxe sa rata MD a RD? Ráta sa cely školský rok alebo len do letných prázdnin? Ďakujem
@lenka_da
Pedagogická prax na započítanie do platovej triedy. V roku 2006 som nastúpila do prace ako učiteľka. od roku 2011 som na materskej a končí mi tento rok v septembri. Koľko sa mi ráta rokov do praxe? Ďakujem
celý čas si bola zamestnaná? pracovný pomer bežal aj počas materskej a rodičovskej dovolenky? bola si na MD+RD s dvoma deťmi? O akej pedagogickej praxi hovoríme? Na základe pracovného pomeru? Pracovala si v MŠ, ZŠ, SŠ alebo VŠ? Plus: nevysvetlila si, na aký účel to potrebuješ vedieť - čo prípad, to iný postup pri započítaní praxe. Je to zložitá problematika, potrebujem vedieť info do podrobností, napíš IP
prepáč, neprečítala som poriadne - takže kôli zaradeniu do platovej triedy. OK, takže: bol jeden pracovný pomer od r. 2006 a trval aj počas MD a RD?
@lenka_da
Pracovný pomer stále trvá.
takže zhrnutie podľa týchto nie celkom úplných informácií: na každé dieťa sa ti započítava do PED praxe aj rodičovská + materská dovolenka (max 3 roky na 1 dieťa) a započítava sa celý kalendárny rok, t. j. aj letné prázdniny
Ďakujem
@lenka_da mne dnes prisla odpoved z MPC, ze do PEDAGIGICKEJ praxe sa MD a RD nezapocitava...alebo sa nieco zmenilo v zakone?
musíš bližšie špecifikovať otázku - zápočet pedagogickej praxe na aký účel?
- zaradenie do platového stupňa?
- zaradenie na kariérovú pozíciu?
- zápočet rokov na dôchodkové poistenie?
- iný účel?