Pasívny príjem

dzt
18. jún 2022

Ako na to ľudia? V rodine to u nás takto nefunguje. Nemáme nič, z čoho by sa dalo ,,niečo mať,, aj za ,,nič,, (dúfam že chápete). Cítim potrebu do niečoho takého ísť.

mogaa
18. jún 2022

nuž nikomu pečené holuby nepadajú do huby....nemôžeš mať z ničoho niečo....buď niečo máš - to môžeš predať, prenajať, vymeniť, ale z ničoho niečo mať nebudeš....jedine prácou, či krádežou...

luccija
18. jún 2022

@dzt kup gumenne skakacie hrady pre deti a prenajimaj🙂

dzt
autor
18. jún 2022

@luccija 😂😂😂 to tak vynáša? 🙈

dzt
autor
18. jún 2022

@mogaa ja nehovorím že nič nemám. Mám niečo našetrené a chcem s tým niečo robiť, ale formou pasívneho príjmu 🤷🏽‍♀️

mikadooo
18. jún 2022

@dzt väčšinou to tak nemá nikto. To sú len také silácke reči. Ak chcete mať z niečoho príjem, musíte sa starať. Najlepšie je kúpiť byt v novostavbe a prenajať, ale aj tam sa treba starať o nájomníkov, ale mohol by byť evtl. v prvých rokoch "bezúdržbový". Už len nájsť dobrých nájomníkov. A to je zase trochu, hmm, robota...

dzt
autor
18. jún 2022

@mikadooo ďakujem. Aj nad tým som už rozmýšľala…

stannkal
18. jún 2022

@dzt no pri každom pasívnom prijme potrebuješ veľkú investíciu na začiatku. Ak chceš investovať do fondov, akcií a pod., alebo prenajímať, potrebuješ mať nasetrenu dosť veľkú sumu peňazí. Ak ich nemáš musíš investovať svoj čas a vytvoriť nejaký produkt co ti časom bude generovať pasívny príjem. Ale z ničoho sa to dosiahnuť nedá.

zlostitko
18. jún 2022

@dzt my mame garaze a prenajimame. Ziadna starost.

elizabet173
18. jún 2022

@dzt prenajimat mozes aj parkovacie miesta

dzt
autor
18. jún 2022

@zlostitko riadne palky aj zo ta už
@elizabet173 to som práve videla, že sa tiež predáva

22betka11
19. jún 2022

@stannkal este sa oplati investovat do lega 🙂 mozno deti mamiciek na MK maju doma stavebnicu, figurku, ktora ma hodnotu, ze by boli z toho prekvapene...v mlm sa da tiez vytvorit pasivny prijem...inak je to presne ako pises, bud mas dostatocnu vstupnu investiciu a posielas peniaze pracovat pre teba alebo ten druhy pripad, ked najskor investujes cas a vytvoris si aktivum, ktore potom prinasa pasivny prijem

evkamotka
21. jún 2022

Prenajat byt, garaz, parkovacie miesto. Zavisi, kolko mas nasetrene. Ak len investovat, investuj vo Finaxe

gabka109
21. jún 2022

@dzt ja mám viacero drobných pasívnych príjmov a jedným z nich sú dividendy z akcií - ak by ťa téma zaujíma mrkni na moje videjko

https://www.youtube.com/watch?v=ieTgLJyj-EM
michal711
9. júl 2022

@dzt mám investované 60 000€ mesačne mám pasívny príjem od 250€ môže byť ?