Ako na to ľudia? V rodine to u nás takto nefunguje. Nemáme nič, z čoho by sa dalo ,,niečo mať,, aj za ,,nič,, (dúfam že chápete). Cítim potrebu do niečoho takého ísť.
@dzt väčšinou to tak nemá nikto. To sú len také silácke reči. Ak chcete mať z niečoho príjem, musíte sa starať. Najlepšie je kúpiť byt v novostavbe a prenajať, ale aj tam sa treba starať o nájomníkov, ale mohol by byť evtl. v prvých rokoch "bezúdržbový". Už len nájsť dobrých nájomníkov. A to je zase trochu, hmm, robota...
@dzt no pri každom pasívnom prijme potrebuješ veľkú investíciu na začiatku. Ak chceš investovať do fondov, akcií a pod., alebo prenajímať, potrebuješ mať nasetrenu dosť veľkú sumu peňazí. Ak ich nemáš musíš investovať svoj čas a vytvoriť nejaký produkt co ti časom bude generovať pasívny príjem. Ale z ničoho sa to dosiahnuť nedá.
@dzt prenajimat mozes aj parkovacie miesta
@zlostitko riadne palky aj zo ta už
@elizabet173 to som práve videla, že sa tiež predáva
@stannkal este sa oplati investovat do lega 🙂 mozno deti mamiciek na MK maju doma stavebnicu, figurku, ktora ma hodnotu, ze by boli z toho prekvapene...v mlm sa da tiez vytvorit pasivny prijem...inak je to presne ako pises, bud mas dostatocnu vstupnu investiciu a posielas peniaze pracovat pre teba alebo ten druhy pripad, ked najskor investujes cas a vytvoris si aktivum, ktore potom prinasa pasivny prijem
Prenajat byt, garaz, parkovacie miesto. Zavisi, kolko mas nasetrene. Ak len investovat, investuj vo Finaxe
@dzt ja mám viacero drobných pasívnych príjmov a jedným z nich sú dividendy z akcií - ak by ťa téma zaujíma mrkni na moje videjko
https://www.youtube.com/watch?v=ieTgLJyj-EM
nuž nikomu pečené holuby nepadajú do huby....nemôžeš mať z ničoho niečo....buď niečo máš - to môžeš predať, prenajať, vymeniť, ale z ničoho niečo mať nebudeš....jedine prácou, či krádežou...