Mohol by mi, prosim, niekto poradit ako je to s poctom paragrafov pocas tehotenstva. Nie som na PN, ale som dost podrobne monitorovana, co znamena, ze k lekarovi chodim castokrat raz za tyzden, max. kazde 2. Nakolko podla zakona je do roka narok na 7 paragrafov, je mi jasne, ze mi to nebude stacit. Ako v takom pripade postupovat? Nechcem si velmi brat dovolenku, ale asi mi ine nezostane. Alebo je to nejako osetrene zakonom? Ak ano, je tm stanoveny pocet paragrafov, o ktore je mozne pocet paragrafov navysit. Dakujem vam za pomoc aj odpovede
ako tehotna mas narok pocas tehu na neobmedzene mnozstvo paragrafov odgyn a na 2 od zubara mimo limitu 7 dni 🙂
Dakujem vam krasne za odpovede, dnes som odovzdala oznamenie v praci, tak sned bude vsetko ok 🙂 Pekny den vam obom a sarin pekne tehotenstvo
Ja som si ho nechala napisat od lekarky, ze potvrdzuje, ze k danemu datumu som v danom tyzdni tehotenstva. Ale stacilo aj okopirovat tehotensku knizku (to som im nechcela davat, nakolko tam boli zaznamy aj o mojom zdravotnom stave) alebo aj cestne vyhlasenie, ze som tehotna a v akom tyzdni.
Tehotna moze kolko potrebuje.